"NEĆEŠ SMETI DA IZAĐEŠ NA ULICU, ZA OVO ŠTO SI IZGOVORIO..." Pevač tvrdio da je Zorica Marković bila intimna sa poznatim kolegom, ona šokirala pretnjama! 17:30 Vip 0
ŠOK! EVO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Nećete verovati kada čujete, svi su mislili da je mlađa! 07:00 Vip 1
ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ KUĆE! Otkrila koji je razlog, više neće da ćuti: "Ne mogu da izdržim..." 18:00 Vip 0
"GASTOZ IMA ČELIČNE ŽIVCE, TREBA MU ORDEN DODELITI" Zorica Marković osula paljbu po Đuričićevoj 16:20 Vip 0
"PRIČE KOJE SAM ČULA SU UŽASNE" Zorica Marković osula paljbu po Eni Čolić, stala u zaštitu Zlatinog sina! 13:40 Vip 0
"ŽELELA MI JE SMRT" Zorica Marković raskrinkala Anđelu Đuričić i dokrajčila je brutalnim rečima! 20:00 Vip 0
''SRAM TE BILO MARIJA, POPLJUVALA SI LEGENDE'' Naša starija pevačica oplela po Mariji Šerifović zbog šok izjave koja je poljuljala celu estradu 20:45 Vip 0
"NEĆEŠ SMETI DA IZAĐEŠ NA ULICU, ZAPAMTIĆEŠ DAN KAD SI SE RODIO!" Zorica Marković izrekla jezive pretnje zbog navoda da je bila intimna sa poznatim pevačem! 16:00 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ KUĆE! Otkrila sve detalje, više neće da ćuti: "Ne mogu da izdržim..." 06:30 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Šokiraćete se kada čujete, svi su mislili da je mlađa! 13:30 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDAJU SINOVI ZORICE MARKOVIĆ! Pevačica objavom izazvala pravi bum na društvenim mrežama 13:58 Vip 0
NIJE BILA NI NA SAHRANI NI NA POMENU Pevačica šokirala izjavom o Saši Popoviću: "Nisam je zvala ni kada je umro!" 13:30 Vip 0
NIJE SE POJAVILA NA SAŠINOJ SAHRANI, A SADA ISPRIČALA SVE ŠTO JE ZNALA Pevačica iznenadila detaljima: "Bilo mi je degutantno, pričalo se..." 13:00 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Šokriaćete se kada čujete, svi su mislili da je mlađa! 16:00 Vip 0
NJU SU SVI OČEKIVALI, A NIJE SE POJAVILA! Bliska prijateljica Saše Popovića je bila uz njega tokom lečenja, a nije došla na sahranu! 16:55 Vip 0
FOLKERKA U KUĆU ULOŽILA 300.000 EVRA! Ispričala kako je stekla bogatstvo, samo na bazen dala 15.000 evra! (FOTO) 18:00 Vip 0
KO JE ZAPRAVO DŽUKELA? Sve isplivalo o policajcu, bivšem dečku Zorice Marković: ''Sa njegovom ženom sam pila kafu'' 19:40 Vip 0
''MUŠKARCI SE BOJE JAKIH ŽENA'' Zorica Marković je ponovo slobodna - raskinula dugogodišnju vezu, pa spomenula snajku 18:41 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ KUĆE! Progovorila i otkrila sve detalje: "Ne mogu da izdržim..." 11:55 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46