HAOS U ELITI! Mina zaurlala na Zoricu i napala je, pale stravične uvrede i reči, u sve umešan i Asmin Durdžić 17:25 Vip 0
RASKRINKANE TAJNE RADNJE U ELITI Ona je umešana u odnos Mine Vrbaški i Asmina Durdžića, sve vreme je nagovara na ovo! 07:50 Vip 0
"INFEKCIJA SE ŠIRI" Zorica Marković ne prestaje da govori, javnost mora da zna šta joj se dogodilo 16:07 Vip 0
"PAŠĆE KRV AKO ANĐELA UĐE" Učesnica Elite zapretila Đuričićevoj nakon monstruoznih uvreda: "Platiće mi za sve" 14:25 Vip 0
LEPI MIĆA IZGUBIO POVERENJE U ZORICU MARKOVIĆ Jasno joj stavio do znanja da u rijalitiju ne mogu da budu prijatelji! 15:30 Vip 0
NJEMU JE OSTAVILA SVE KADA JE UŠLA U ELITU! Ovaj muškarac ima značajnu ulogu u životu Zorice Marković 15:00 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Nećete verovati kada čujete, svi su mislili da je mlađa! 13:00 Vip 0
PRISUTNI ZANEMELI KADA SU JE UGLEDALI! Zorica Marković stigla u Šimanovce, ovo niko nije očekivao (FOTO) 22:08 Vip 0
"ŠTO NE IZAĐU IZ TE VEZE, JEL SU BOLESNI?" Zorica Marković šokirana skandalom Ane i Raleta, ne može da veruje šta se dešava! 18:59 Vip 0
KUĆA ZORICE MARKOVIĆ TIPOVANA? Pevačica se oglasila i otkrila: "Počela sam da zaključavam!" 13:20 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ KUĆE! Otkrila razlog, više neće da ćuti: "Ne mogu da izdržim..." 22:40 Vip 0
"SRAMOTA, ČOVEK SE NIJE NI OHLADIO" Zorica Marković raspalila paljbu po Viki: "Mnogo voli pare!" 09:40 Vip 0
EVO KOLIKO GODINA IMA ZORICA MARKOVIĆ Nećete verovati kada čujete, svi su mislili da je mlađa! 13:10 Vip 1
"CAR PLJUJE PO SRBIMA, A OD NJIH ZARAĐUJE" Zorica Marković osula paljbu po Filipu, a ono što je rekla za Aleksandru će se prepričavati! 10:05 Vip 0
ZORICA MARKOVIĆ MORA DA SE ISELI IZ KUĆE! Otkrila razlog, više neće da ćuti: "Ne mogu da izdržim..." 12:40 Vip 0
PEVAČICE SE POLIVALE VODOM USRED EMISIJE, HAOS ESKALIRAO, PA LETELE I STOLICE Voditeljka se jedva izvukla, a svađa nastala iz samo jednog razloga 14:30 Vip 0
"ŠČEPAO ME JE U BAZENU" Procurili detalji intimnog odnosa Zorice Marković sa ovim muškarcem: "Dva sata smo se..." 23:50 Vip 0
"DOŠLA JE KOD MENE I UZELA VELIKU LOVU" Zorica Marković razotkrila našu pevačicu i otkrila šokantne detalje o njoj koje niko nije znao! 20:46 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46