Alo.rs "KOLIKO JE JEREMIĆ KILOMETARA PRUGE IZGRADIO? NULA!" Vučić: Ti pametni su izgubili 450.000 ljudi, a mi zaposlili 500.000više nego u njihovo vreme 11:35 Vesti 260
Alo.rs "JEDNI BI SLALI TUĐU DECU DA GINU, A DRUGI SU SVE DAVALI NA TACNI!" Vučić: Ti ljudi da mi drže pridike? Ja sam uvek na strani države! 11:21 Vesti 224
Alo.rs "TRENUTNO IMAMO 520 MILIONA KUBNIH METARA GASA!" Vučić progovorio o gasnom interkonektoru sa Bugarskom, pa pomenuo Ruse 11:18 Vesti 263
Alo.rs "TO JE VEŠTAČKI IZAZVANA KRIZA" Predsednik podsetio na laži koje su se širile o nestašicama šećera 11:14 Vesti 258
Alo.rs "STRANE SLUŽBE NAŠLE SU LJUDE OVDE U SRBIJI!" Vučić: Pet godina smo izgubili u razvoju 11:07 Vesti 247
Alo.rs "SVEGA IMAMO U SRBIJI, KOLIKO HOĆETE" Predsednik progovorio o rezervama hrane, gasa i goriva pred predstojeću zimu 11:01 Vesti 242
Alo.rs "AKO SAM LUDAK, KAKO POBEĐUJEM?" Predsednik odgovorio na brutalne uvrede na njegov račun 10:56 Vesti 352
Alo.rs "GLEDAMO HISTERIJU KOJA NEMA VEZE SA POLITIKOM" Vučić postavio Ponoša na mesto: Pobedili smo na najčistiji mogući način 10:50 Vesti 342
Alo.rs "OSNOVNA PLATA BIĆE 2.000 EVRA" Predsednik objasnio kako i koliko će biti plaćene specijalne jedinice VS 10:45 Vesti 299
Alo.rs VUČIĆ OTKRIO NOVI POTEZ AMERIKE Pravi se najjači vojni blok unutar Evrope, bez Nemačke i Francuske! 10:30 Vesti 271
Alo.rs RADNA NEDELJA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Duh našeg naroda nije se promenio – hrabrost, ponos i čast (VIDEO) 09:59 Vesti 196
Alo.rs "CENITE LEPOTU IGRE!" Rusi oduševljeni Vučićevom politikom: Žonglira sa dve stolice usred arene besnih! 14:11 Vesti 229
Alo.rs VUČIĆ SE SASTAO SA TAJANIJEM Srbija i Italija sklopile niz ključnih sporazuma (VIDEO) 09:10 Vesti 539
Alo.rs ZSO NAM JE POTREBNA SVUDA GDE ŽIVE SRBI Vučić: Svi koji žive južno od Ibra žive kao u getu 12:13 Vesti 156
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
"TRAŽIO MI JE CIGARETU, REKAO SAM MU DA VIŠE NIJE GLAVNI": Slobin poslednji let i šta se zaista dogodilo u helikopteru 06:30 Vesti 0
Uživo MASOVNI VAZDUŠNI NAPADI NA UKRAJINU Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 07:32 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06