"IZGUBILA SAM MOĆ GOVORA, KOSA MI JE OPALA" Zorica Brunclik opisala detalje pakla, Kemiš bio van sebe: "Nemoj da mi je uzimaš" 16:40 Vip 0
ZORICA BRUNCLIK NAPRAVILA SKANDAL NA JAVNOM MESTU! Svađala se sa obezbeđenjem, ovo su joj strogo zabranili! 18:15 Vip 0
POGLEDAJTE SPEKTAKULARNU POZIVNICU ZA SVADBU! Zorica Brunclik i Kemiš će se venčati za 20 dana, ekskluzivno otkrivamo detalje! (FOTO) 12:50 Vip 0
''TA PENZIJA JE SRAMOTNA'' Zorica Brunclik otkrila koliko novca prima od države nakon decenija karijere 17:15 Vip 7
"SULUDO JE TO DA RADE" Naša pevačica o svadbi Zorice Brunclik i Kemiša, šokirala priznanjem 21:10 Vip 0
SVI SU MISLILI DA IMAJU IDEALAN ODNOS, A OVO JE ISTINA Zorica Brunclik više neće da ćuti: Rekla sam mu: "Ako sada ne staneš, nemoj više da se vraćaš" 11:40 Vip 0
ZORICA BRUNCLIK PROGOVORILA O RAZVODU Otkrila sve detalje: "Prestao je da voli i dete i mene" 12:40 Vip 0
MALER PRED SVADBU ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA Pevačicu i harmonikaša snašlo najgore: "Baš nas je pokosilo" 10:34 Vip 3
OVAJ MOĆNIK JE POMOGAO ZORICI BRUNCLIK! Otkrivena tajna stara 50 godina, zna ga cela Srbija, ni ne slutite o kome se radi! 12:55 Vip 0
DETALJI SVADBE ZORICE BRUNCLIK I KEMIŠA Pripereme su uveliko u toku, ovako će izgledati ceremonija! 10:05 Vip 0
ZORICA BRUNCLIK ZARATILA SA NESUĐENIM ZETOM Pevač joj udario kontru: "Trebao joj je marketing, nikada joj više neću prići!" 09:00 Vip 0
"GRABOVAC JOŠ PAMTI PRVU SVADBU KEMIŠA" Komšije otkrile tajnu harmonikaša, pa pomenule Vesnu i Zoricu, o jednoj pevačici izustili zabranjeno 14:32 Vip 0
"SPORAZUMNO SMO SE RAZVELI, ISELIO SAM SE U DECEMBRU" Kemiš otkrio sve o prekidu, nije mogao više da ćuti 20:20 Vip 0
KEMIŠA NE MOŽE NIKO DA PREPOZNA! Muž Zorice Brunclik se prepolovio, a evo u čemu je tajna! 17:55 Vip 0
OVO JE ĆERKA ZORICE BRUNCLIK KOJU JE RODILA SA 18 GODINA Ne pojavljuje se u javnosti, peva po lokalnim kafanama i evo kako izgleda (FOTO) 14:15 Vip 0
VENČALI SE BEZ POLJUPCA I SPAVALI U ODVOJENIM SOBAMA Ova voditeljka je bila u braku sa bratom naše poznate pevačice, brak im trajao mesec dana 09:55 Vip 0
HIT SNIMAK ZORICE I KEMIŠA! Nasmejali narod za Vaskrs, pevačicin rajf u obliku zeke i jajeta oduševio mnoge (VIDEO) 22:25 Vip 0
SLAVLJE U KUĆI ZORICE I KEMIŠA Pucaju od sreće, njihova ćerka otkrila sve, evo šta je razlog 13:40 Vip 0
"PORUČILA BIH JOJ DA DOĐE DA POMOGNE BRATU" Komšije u rodnom mestu Zorice Brunclik više ne ćute, o pevačici imaju svašta da kažu 14:50 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE POMOGAO ZORICI BRUNCLIK! Otkrivena tajna stara 50 godina, zna ga cela Srbija, ni ne slutite o kome se radi! 11:55 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
BRNABIĆ O POČETKU PRIJAVE ZA LEGALIZACIJU: Ukoliko bude bilo potrebe, produžiće se i posle 5. februara 10:21 Vesti 22
JEDETE 1 JAJE DNEVNO? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni 08:30