''TI MORA DA SE ŠALIŠ SA NAMA?!'' Lea Kiš objavila fotku majke, svi u šoku zbog godine i izgleda: ''Za svoje godine super izgleda'' 22:23 Vip 0
ZBOG KARLEUŠE SAM SUSPENDOVANA I SKINUTO MI JE POLA PLATE! Voditeljka otkrila istinu o kojoj je ćutala godinama! 21:00 Vip 0
RTS KAZNIO VODITELJKU ZBOG INTERVJUA SA PATRIJARHOM PAVLOM! Prilog snimila na svoju ruku bez znanja urednika 20:20 Vip 0
ZBOG KARLEUŠE SAM SUSPENDOVANA I SKINUTO MI JE POLA PLATE! Voditeljka javno rekla sve što joj je na duši, ćutala je godinama! 07:55 Vip 0
MALTRETIRANJE, ŽIVOT MI JE BIO UGROŽEN Ćerka Lee Kiš odlučila da progovori, obelodanila strašne detalje, šok ispovest 08:05 Vip 0
KROZ NJENO DVORIŠTE TEČE VEŠTAČKI POTOK! Naša voditeljka napravila sopstveni raj na Avali, njen muž nije štedeo - izgleda bajkovito 13:55 Vip 0
OVO JE MUŽ LEE KIŠ! Njihova ljubavna priča je filmska, a voditeljka se za njega udala posle nedelju dana veze! 17:45 Vip 0
PUKLA MI JE AORTA, IMALA SAM 15 MINUTA DA PREŽIVIM Naša voditeljka bila na ivici smrti, opisala jezive detalje 13:00 Vip 0
GAĐALI SU RTS, POGINULO JE 16 MOJIH KOLEGA, IZGUBILA SAM BEBU: Stravična ispovest voditeljke o bombardovanju Beograda ledi krv u žilama 13:11 Vip 0
JEDVA SAM PREŽIVELA, 15 MINUTA ME DELILO OD SMRTI! Ispovest voditeljke ledi krv u žilama: Rekli su mi da nikad više neću roditi dete 10:30 Vip 0
SPAVALA SA DESET MUŠKARACA, A MENE SMATRA KOLEGINICOM Lea Kiš zapenila od besa, obratila se njima, novi haos na pomolu! 10:45 Vip 0
ZBOG KARLEUŠE SAM SUSPENDOVANA I SKINUTO MI JE OD PLATE! Voditeljka javno rekla sve što joj je na duši, ćutala je godinama! 14:15 Vip 0
LEA KIŠ JE ĆERKA LEGENDARNOG SPORTISTE Zbog očeve karijere selila se u više zemalja, ove detalje o njoj niko nije znao 17:58 Vip 1
VODITELJKA SE UDALA NAKON SEDAM DANA VEZE Suprugu je rodila ćerku, pa priznala čime ju je intelektualac osvojio 09:53 Vip 0
DA LI ŠOPIĆKA MISLI NA LEU KIŠ? Lako je voditeljkama koje služe rolate i smeju se na silu tokom emisije! 16:08 Vip 0
LEA KIŠ O BRUTALNOM SUKOBU SA TIJANIĆEM: Neću te oterati, sama ćeš otići jer ćeš imati manju platu od čistačice 17:49 Vip 0
MNOGE SU ME IZNENADILE Sanja Marinković javno rekla da se ne slaže sa stavovima Lee Kiš o rijaliti voditeljkama 22:00 Vip 0
ŠOPIĆKA NIJE OSTALA DUŽNA LEI KIŠ Voditeljka brutalno odgovorila na prozivke starije koleginice! 16:35 Vip 0
POSLEDNJA SMRTNA KAZNA U SRBIJI Svirepa osveta devojčici zbog očevog bicikla - podkast Dosije 192 - Epizoda 3 15:21 Hronika 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
PUTIN POSLAO NIKAD JASNIJU PORUKU UKRAJINI! Na mapi Rusije iza njega i OVE OBLASTI (FOTO) 12:45 Vesti 0
VAŽNO JE DA RAZGOVARAMO – BESPLATNE KONSULTACIJE SA STRUČNJACIMA ZA MENTALNO ZDRAVLJE NA DOKTOK PLATFORMI 11:05 Vesti 0
PROŠETALA JE GRADOM I SVE JE STALO! Ima 62 godine, nosi usku, ultra kratku haljinu i svima je održala lekciju iz samopouzdanja! 12:34