NAŠA PEVAČICA PRETUKLA DADILJU Gurnula je niz stepenice nakon što je odbila da uradi ovo, javnost u šoku! 06:30 Vip 0
NEĆETE VEROVATI KOLIKO KUĆA IMA NADA TOPČAGIĆ Pevačica je na estradi 50 godina, zaradu je ulagala u nekretnine 06:30 Vip 0
VIKENDICA NADE TOPČAGIĆ NA NAJLEPŠOJ SRPSKOJ PLANINI Pevačica uživa u luksuzu, u planinsku kuću često poziva kolege 19:00 Vip 0
SIN NADE TOPČAGIĆ DOŽIVEO TEŠKU NESREĆU Lekari ga vraćali dva puta u život, pevačica se prisetila najtežeg perioda! 08:00 Vip 0
"OBUKU KRATKE RUKAVE, A CELULITKINJE OVOLIKE!" Pevačica udarila na koleginice, evo šta joj sve smeta kod njih 06:30 Vip 0
BAJA MALI KNINDŽA RAZOTKRIO NADU TOPČAGIĆ Pevač ispričao šta je radila na aerodromu, sve potvrdila Mira Kosovka 06:00 Vip 0
"BOLI ME ŠTO NAPADAJU PIKSIJA" Pevačica javno progovorila o bivšem selektoru Srbije: "Ja sam njega preživljavala opasno" 20:35 Vip 0
BIVŠA ZADRUGARKA STIŽE NA SVADBU MIONE I STANISLAVA Učesnici ni ne slute šta im se sprema, ona je najveće iznenađenje! 18:20 Vip 0
ĐANI 3 DANA BEZ PRESTANKA MOŽE DA VUČE CRTE Popularni pevač šokirao izjavom, raskrinkao pola estrade: Ona je bila mrtva pijana, a njen muž se naljutio na mene 22:15 Vip 0
CECA JE GLEDALA MOJE SLIKE I UČILA OD MENE Isplivala šok tvrdnja poznate pevačice na račun Ražnatovićke 10:43 Vip 0
NAŠOJ PEVAČICI HTELI DA RUŠE VILU U CRNOJ GORI Ona zapenila: "Ta zemlja ima prečih problema od moje kuće" 09:42 Vip 0
OGNJEN AMIDŽIĆ ŠOKIRAO JAVNOST U PROGRAMU UŽIVO! Voditelj se pojavio u nesvakidašnjem izdanju, a ovaj detalj svima privukao pažnju 22:33 Vip 0
ALAPAČA, VOLI DA POPIJE! Komšije Nade Topčagić razvezale jezik, skandalozni komentari, ovako nešto niko do sada nije izgovorio javno! 16:27 Vip 0
NADA TOPČAGIĆ SE OBRATILA KOLEGAMA SA ESTRADE! Pevačica se ponovo oglasila nakon izlaska iz bolnice, spomenula i njih 23:45 Vip 0
VRISNULA SAM KAD SU MI SAOPŠTILI! Nada Topčagić za Alo! otkrila šta su joj doktori ustanovili, hitno mora da preduzme ovaj korak! 10:43 Vip 0
MISLILA SAM DA JE OVO KRAJ! Nada Topčagić izašla iz bolnice, otkrila kako se oseća nakon što je hitno hospitalizovana 10:25 Vip 0
"STALO MU JE SRCE" Sin Nade Topčagić doživeo strašnu nezgodu, pevačica se prisetila njegove borbe za život 07:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46