Alo/N.S. RAZOČARAN BISTOM Oglasio se Hasan Dudić, pa poručio: Uopšte ne liči na Šabana Šaulića (FOTO) 14:15 Vip 4
Alo/N.S. ŠABAN ŠAULIĆ DOBIJA BISTU U RODNOM ŠAPCU Mesto na kom će biti postavljen spomenik ima određenu simboliku 09:55 Vip 1
Alo/Đ.M. U NJEGOVU ČAST Otkriveno gde će biti postavljena bista Šabana Šaulića, obelodanjen i datum 14:44 Vip 0
Republika/Alo/J.J. HASAN DUDIĆ ISKRENO O LJUBAVI SA ZLATOM PETROVIĆ Pevač priznao šta ga nervira, pa otkrio svima: Ja sam nju naučio da bude dama 21:19 Vip 0
Alo/J.J. BORBA NE PRESTAJE! Ovo su poznati koji su morali da se povuku zbog bolesti, radi zdravlja promenili su način života! 19:08 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. DUŠA ME BOLI, SRCE ĆE MI PUĆI! Šaban dobija spomenik u rodnom gradu, a sada se oglasio i njegov brat Hasan Dudić i otkrio nepoznate detalje 08:30 Vip 0
Pink/Alo/J.M. TO SAM RADIO DOK NISAM NASTRADAO! Hasan Dudić izneo do sad nepoznate detalje svog života! 18:18 Vip 1
Star/Alo/Đ.M. HASAN DUDIĆ PRETI DA ĆE SKOČITI SA ZGRADE! Pevačeva porodica u strahu, folker započinje i štrajk glađu! 10:22 Vip 8
S.Telegraf/Alo/Đ.M. JEDEM HLEB I MLEKO TRI DANA! Folker na rubu egzistencije, ostao bez penzije i nema pare da kupi lekove: Pre bih umro nego tražio od Šaulića pare! 14:21 Vip 3
Pink/Alo/J.M. OSTAO SAM SAMO JA DA PATIM ZA NJIM! Hasan Dudić tuguje za Šabanom, a ove potresne reči će vas rasplakati! 15:33 Vip 0
24sedam/Alo/K.G. NE BI PREŽIVEO TO SUĐENJE! Hasan Dudić razočaran presudom za Šabanovo ubistvo: Zaklao bih ga zubima! 18:52 Vip 1
Grand Online/Alo/K.G. PEVAČICA HVALI BIVŠE MUŽEVE NA SVA USTA! Zlata Petrović otkrila da je nsajsrećnija za Božić, jer su tada svi zajedno! 15:17 Vip 0
Kurir/Alo/K.G. PEVAČ OTKRIO ANEGDOTU KOJA MU SE DOGODILA U BOLNICI: Kada su mi pustili moju pesmu, mislio sam da su me otpisali! 15:10 Vip 0
Novosti/Alo/K.G. OGLASIO SE HASAN DUDIĆ NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Korona mi je uništila vitalne organe! 08:19 Vip 0
Pink/Alo/Đ.M. HASAN JE IMAO INTERVENCIJU NA SRCU! Oglasila se njegova bivša žena Zlata Petrović i otkrila u kakvom je trenutno stanju poznati pevač! 19:53 Vip 0
Informer/Alo/Đ.M. ZNAM DA JE ON VELIKI BORAC! Zorica Marković poslala Hasanu jake reči podrške nakon što je hitno hospitalizovan: Neka je Gospod Bog uz njega! 19:07 Vip 0
Kurir/Alo/D.S. DUGUJU MI SIGURNO 500.000 EVRA! Hasan Dudić besan na Sašu Popovića, "Grand" zloupotrebio njegova autorska i izvođačka prava! 11:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0