Alo/J.J. DA LI TE JE MAMA TAKO VASPITALA Đedović saterao u ćošak Anu i Sanju, pa ih ponizio zbog druženja nakon vrelih akcija sa Filipom Carem 18:00 Vip 0
Alo/J.J. NEKA SVO TROJE IDU U ŠEPAK I POVEDU ALEKS I TEDIJA Đedović dao svoj sud o svim dešavanjima između Dragojevića, Cara i Aleks 17:26 Vip 3
Alo/K.G. SMUČILI SU MU SE VIŠE Đedović brutalno popljuvao zadrugare zbog reči i postupaka, nikoga nije štedeo 14:10 Vip 1
Alo/J.J. GEJ AFERA TRESE ZADRUGU Đedović zapretio Osmakčiću porukama koje čuva u telefonu, Marko se pravdao na sve načine 22:55 Vip 2
Alo/J.J. SVIMA JE PRETIO DA ĆE IH ZAKLJUČATI U PODRUM Mensur na stubu srama zbog izgovorenih reči 20:25 Vip 0
Alo/K.G. PROŠLA JE BILA ŽESTOKA, OVA JE BOLESNA Đedović zadrugarima prepričavao prošlu sezonu, pa otkrio šta je uradio Mariji Kulić 14:20 Vip 0
Alo/K.G. BILA SAM VERNA ČETIRI GODINE Ana odgovorila na Anđelove prozivke, pa se dotakla bivšeg, Đedović je popljuvao zbog prošlosti 08:16 Vip 0
Alo/K.G. NE ŽELIM DA BUDEM KAO VI, BILO BI ME SRAMOTA Milica brutalno poljuvala zadrugare, pa Cara i Dalilu navela za najsamoživije osobe 14:55 Vip 1
Alo/A.M. STALNO OBEĆAVA DA ĆE SE PROMENITI Đedović i Car se udružili pa nikad brutalnije opleli po Dalili, nisu birali reči 21:20 Vip 0
Alo/K.G. POTPUNO SE SLOMILA Jecaji Milice Veselinović odzvanjali pušionicom, nije mogla da prestane da plače, Sandra Rešić pokušala da joj otvori oči 09:07 Vip 0
Alo/A.J. OPŠTI HAOS OKO MILJANINE LJUBAVI Zadrugari se sastali i pokušali da dokuče: Koga Miljana poštuje, a koga voli? 16:25 Vip 0
Alo/Đ.M. ŠOKIRAĆE IH INFORMACIJE KOJE ZNAM O NJIMA Đedović najavio haos Dejanu i Dalili, nakon ovoga ništa više neće biti isto 14:46 Vip 3
Alo/A.J. PREDSTAVILA SI SE KAO IMBECIL Đedović objasnio Mimi u čemu je njen problem, zadrugari osuli po njoj 17:25 Vip 0
Alo/M. Č. DEJAN SE ISTRESA NA MOJU ĆERKU Aleksandrina majka se oglasila, zbog zadrugarke joj se dodatno otežalo zdravstveno stanje 08:00 Vip 0
Alo/J.J. ANĐELO JE MRZEO ĐEDOVIĆA DUGO Zadrugar je znao Rankovićevu veliku tajnu, a onda je to obelodanio svima 16:39 Vip 0
Alo/A.M. ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR DALILE I ĐEDOVIĆA! Mislili da ih niko ne čuje, pa žestoko opleli po ovom zadrugaru, progovorili o svim lažima! (VIDEO) 12:33 Vip 0
Alo/Đ.M. O DALILI I DEJANU ZNAM MONSTRUOZNE STVARI! Đedović je dugo ćutao, a sada je rešio o svemu da progovori i raskrinka Dragojevića i zadrugarku! 08:31 Vip 2
Alo/J.J. ONI SU I MENE POKVARILI! Marko Đedović brutalno iskren o odnosu Miljane i Nenada: Mi ovde raspravljamo o psihijatrijskim slučajevima! 08:03 Vip 0
Alo/J.J. BOLJE DA SE NISAM ZALJUBILA! Anđela shvatila da ne želi više sebe da daje, Đedović joj predlaže novi plan! 19:25 Vip 0
Alo/A.J. ALEX NAZVALA DALILU JEFTINOM KOPIJOM! Car zaštitio sadašnju devojku, pljuštale brutalne provokacije! 11:32 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26