TATICE MOJ MILI... Jovana Jeremić se hitno vraća u Srbiju, obratila se ocu emotivnim rečima! 13:05 Vip 1
ZANEMELA ZBOG OČEVE SMRTI Prvo oglašavanje Maje Marijane, ne može da dođe sebi zbog ogromnog gubitka! 15:15 Vip 0
"UMRO JE U BOLNICI POSLE MUČNE BORBE ZA ŽIVOT" Smrt u domu Saše Popovića: "Dok je bio živ..." 13:35 Vip 0
O LEPOTI NJENE MAJKE EDITE SE PRIČA, A OTAC SE KRIJE OD MEDIJA! Evo kako izgleda tata Džejle Ramović i čime se bavio 18:15 Vip 0
"NIJE MORAO DA IDE NA OPERACIJU, SVAĐALI SMO SE" Emotivna ispovest Darka Lazića o pokojnom ocu i njegovoj smrti 23:00 Vip 0
"MOKRIO SAM U KREVET DO SEDMOG RAZREDA" Nakon mučnih detalja iz detinjstva, javno se obratio porodici: Nikada me više neće videti! 10:50 Vip 0
UČESNIK ELITE POKREĆE TUŽBU PROTIV OCA Stravično svedočenje brutalnog ponižavanja, svi u suzama, muk u Eliti 08:05 Vip 0
"PUTUJ NAM, ANĐELE, NEKA TE BOG PRIMI, MI TE NISMO BILI DOSTOJNI" Otac je lepoj Ljubici (19), preminuloj od teške bolesti, posvetio dirljivu pesmu 13:58 Vesti 0
TERZA SAZNAO DA JE POSTAO OTAC! Briznuo u plač kad je čuo divnu vest, a svi bruje o Sofijinoj reakciji (VIDEO) 07:10 Vip 1
KO JE OTAC NAJPOZNATIJEG CRNOGORSKOG INFLUENSERA? Priča se da je imao aferu sa Ksenijom Pajčin, isplivali i dokazi (FOTO) 06:00 Vip 0
OTAC NAŠEG POZNATOG PEVAČA IZVRŠIO SAMOUBISTVO: "Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe!" 11:00 Vip 0
"OSTAO JE NA MESTU MRTAV" Đorđe David je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, potresni detalji lede krv u žilama 06:00 Vip 0
"BIO JE TEŽAK TAJ 31. DECEMBAR..." Sloba Radanović potpuno ogolio dušu pet godina posle očeve smrti 22:10 Vip 0
PRVO OGLAŠAVANJE OCA ANĐELE ĐURIČIĆ! Ovo su svi čekali, dao svoj sud na njenu vezu sa Gastozom! 22:05 Vip 0
"JAVILI SU MI DA JE UMRO" Voditelj Granda saopštio tragične vesti: "Nosio sam ga na rukama" 10:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26