DA LI JE OVO NORMALNO? Snimak oca i deteta u tržnom centru šokirao javnost, svi komentarišu ISTU STVAR! (VIDEO) 15:45 Razonoda 0
"TI NE POSTOJIŠ I NEMOJ VIŠE DA NAS ZOVEŠ" Naša pevačica oca nikada nije upoznala, izgovorene su joj strašne reči 14:15 Vip 0
"KANCER JE NAPAO MOZAK, RAZORENA SAM I FIZIČKI I PSIHIČKI" Voditeljka RTS progovorila o bolnoj temi: "Druge patnje nisu ni vredne pomena" 14:05 Vip 0
"ŽIVOT NA GUTLJAJU VODE..." Pevačica završila u bolnici, ovaj trenutak joj je zauvek promenio život 11:20 Vip 0
PRED OČEVU SMRT JE U BOLNICU DOVELA - NJEGA Aleksandra Radović se danas oglasila bolnom porukom, a evo šta se dešavalo pre nekoliko dana (VIDEO) 15:10 Vip 0
OD ČEGA JE UMRO OTAC JOVANE JEREMIĆ? Dugo je bolovao, voditeljka je ovako pričala: "Jako je teško, gore od ovoga ne može" 17:02 Vip 0
EVO GDE JE JOVANA BILA KAD JOJ JE OTAC PREMINUO Voditeljka slomljena od bola: "Niko nije primetio" 16:52 Vip 0
MUŠKARCI ROĐENI U OVOM ZNAKU SU NAJBOLJI OČEVI Posvećeni su i privrženi deci, stvoreni su za očinstvo 11:53
"ŠIŠAO ME JE, BATINE I DALJE PAMTIM" Potresna ispovest Milice Dabović: "I danas imam traume" 22:15 Vip 0
OTAC NAŠEG POZNATOG PEVAČA JE POČINIO UBISTVO Otkriveni jezivi detalji: "Saopštili su nam da je poginuo" 10:10 Vip 0
UBIO SE OTAC NAŠEG POZNATOG PEVAČA: "Ništa nije ukazivalo da bi mogao da digne ruku na sebe" 13:45 Vip 0
AVA KARABATIĆ SKUPILA NOVAC ZA SAHRANU Poznat datum namenjen za poslednji pozdrav njenom ocu! 22:00 Vip 0
"GOVORILI SU MI DA SAM GA JA UBIO!" Darko Lazić progovorio o smrti oca nakon teške operacije: "Da ja to nisam uradio ne bi ni on!" 10:55 Vip 0
"TEŠKO JE BOLESTAN, MISLIM DA MI BOG VRAĆA" Jovana Jeremić slomljena zbog oca, na ivici suza otkrila potresne detalje 21:30 Vip 0
DAVID DRAGOJEVIĆ POSTAO OTAC! Dva dana nakon venčanja Tamara rodila sina, evo koje ime su dali nasledniku! 18:48 Vip 0
IZGUBIO DEVETORO DECE, PA PREMINUO I ON Stravična sudbina oca iz Gaze, majka ostala neutešna 13:01 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0