PORODIČNO STABLO KOJE ĆE VAS POTPUNO ZBUNITI Kad mu se žena porodila, svom očuhu je POSTAO OTAC 20:30 Razonoda 0
IZLETELE ROZE KONFETE, PA NASTAO HAOS Pogledajte reakciju budućeg tate na otkrivanju pola bebe (VIDEO) 20:00 Razonoda 0
DEČAKA (2) SU NAŠLI PORED MRTVOG OCA Sklupčao mu se uz noge i tako umro u mukama, policajci plakali kad su videli prizor 08:03 Vesti 0
DEVOJČICINA MAJKA OSTALA U ČUDU: "Moj otac očekuje da mu PLATIM jer se igrao s unukom" 17:30 Razonoda 0
KARLEUŠA OBJAVILA NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA OCEM! Jelena ne može da sakrije emocije, a ovaj detalj svi su primetili 22:30 Vip 0
VELIKA PORODIČNA TRAGEDIJA U DOMU UČESNIKA ELITE! Obezbeđenje ga hitno izvelo iz rijalitija! 17:34 Vip 0
SA MNOM SE NEŠTO DEŠAVA Pevačica objavila sliku oca koji je izvršio samoubistvo, njene reči uznemirile javnost 15:15 Vip 0
SRCE JE PRESTALO DA KUCA NAGLO I PRERANO, NIJE FER Bivši rijaliti učesnik slomljen nakon smrti člana porodice, oglasio se bolnim rečima 17:50 Vip 0
SAZNALO SE ČIME SE ZAPRAVO BAVI OTAC DŽEJLE RAMOVIĆ! Komšije razvezale jezik i otkrile istinu 21:00 Vip 0
UMRO OTAC NAŠE PEVAČICE Potpuno slomljena od bola: "Ovo je najteži trenutak u mom životu" 17:34 Vip 0
OVAJ MOĆNIK JE OTAC TEE TAIROVIĆ! Nikada ga nismo videli u javnosti, a bio je u vezi sa našom poznatom glumicom! 19:16 Vip 0
OTAC BEBI DOL JEDNU STVAR KOD NJE NIJE VOLEO Bio je džez muzičar, a ćerkinu karijeru je nazvao ludilom 10:55 Vip 0
"MUŽ POSUMNJAO DA DETE NIJE NJEGOVO I TO SAMO ZATO ŠTO BEBA IMA PLAVE OČI!" Potresna ispovest porodilje rastužila mnoge 08:42 Vesti 0
TEYA DORI UMRO OTAC OD TEŠKE BOLESTI Njemu je posvetila najveći hit, sada se pojavile njihove zajedničke fotografije! 09:35 Vip 0
TEYA DORA PEVA SA BOLOM ZBOG TRAGEDIJE KOJU JE DOŽIVELA Naša predstavnica ostala bez najbitnije osobe, njemu bi posvetila pobedu! 14:15 Vip 0
DVA PUTA SAM POKUŠALA DA UBIJEM OCA, BIO JE SAV KRVAV Vedrana Rudan otkrila jezive detalje iz svoje prošlosti 14:40 Vip 0
BOJIM SE UMIRANJA NA RATE Vedrana Rudan bila je žrtva nasilja u porodici, otkrila je jezive tvrdnje o roditeljima 21:35 Vip 0
PREKINUO SVADBU DA BI SINU SAOPŠTIO OVE VESTI! O potezu mladoženjinog oca svi pričaju, nije mogao da se suzdrži (VIDEO) 14:00 Razonoda 0
STRAVIČNO UBISTVO NA VELIKU SUBOTU! Ćerka pretukla oca - koliko ga je JAKO udarala penzioner umro u najgorim mukama! 09:46 Vesti 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
UVEĆANU PENZIJU PRIMIĆE SVAKAKO PRE BADNJEG DANA Građani su rekli svoje: Država radi! Ako je iko do sada radio, radi Vučić! 12:00 BIZ 0
KAŠLJALA SAM KAO MAGARAC Napravila sam sirup po bakinom receptu, najzad mogu da dišem kao čovek! 12:27