Alo/M.G. NAJODVRATNIJI PRIZOR U RIJALITIJU IKAD Jovana pokazala više nego je želela, zbog ovoga je odmah razapeli na stub srama (FOTO) 21:00 Vip 3
Pink.rs/Alo.rs/M.A. NATAŠA RADAN UNIŠTILA MISICU Otkrila sve o dogovoru sa Carem, evo da li ga čeka posle svega! 19:35 Vip 1
Alo.rs AU, KAKVO POREĐENJE! Misica raskrinkana pred svima, Karić zanemeo od šoka, uspeo da kaže samo ovo (FOTO) 18:29 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs KOD NAS KARIĆA VISINA NIJE BITNA, MI SMO OSVAJAČI! Nakon što je Jovanin otac napao Stefana, oglasio se Osman i žestoko isprozivao budućeg prijatelja! 16:25 Vip 0
Alo/M.G. UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI Otac Jovane Ljubisavljević javno prozvao Stefana Karića, objavio fotografiju, pa mu se obratio sa podsmehom (FOTO) 07:40 Vip 3
Alo/Đ.M. BAŠ IH BRIGA ZA DRUGE! Vrela akcija Stefana i Jovane usred bela dana, zadrugar nije mogao da izdrži, dohvatio misicu 15:32 Vip 0
Alo.rs/M.A. VOLEO BIH DA SE STEFAN OŽENI! Osman Karić se pojavio u Šimanovcima, osuo paljbu po sinu zbog Jovane i poručio mu da preteruje (FOTO) 00:30 Vip 0
ALO PONOVO U SUZAMA ZBOG NJEGA Napadi na Jovanu Ljubisavljević ne prestaju, Karić nemo gledao svoju devojku kako grca od tuge! 09:21 Vip 1
Alo/M.G. KARIĆ SE OBRATIO MISICINOM OCU Pred celom nacijom izneo detalje odnosa sa Jovanom, pa poručio ovo 11:45 Vip 0
Pink.rs/Alo.rs/M.A. OSMAN KARIĆ POTKAČIO I ROĐENOG SINA Stefan od oca dobio lekciju koju će dobro zapamtiti, ne da na snajku! 15:43 Vip 0
Alo/Đ.M. KAKVI TRULI LJUDI! Jovana žestoko isprozivala ovu zadrugarku, nije birala reči, konačno isplivalo sve ono što je prećutkivala! 13:58 Vip 0
Alo/M.G. PLAKALA KAO KIŠNA GODINA Misica na ivici sa živcima: "Vodi me kući, molim te, ko mi je rekao da dođem ovde" 17:00 Vip 0
ALO/Pink/T.Đ OVOG PUTA NIJE NA SINOVLJEVOJ STRANI Oglasio se Osman Karić i ovim rečima održao lekciju o ljubavi i životu Stefanu! 22:52 Vip 1
Alo.rs ONA SE MUČI SA MNOM, TEŽAK SAM ČOVEK! Priznao koliko ima mana, dok se Jovana zbog njega guši u suzama ceo dan, Karić sve iznenadio ovim rečima 20:30 Vip 0
Alo.rs TREBA DA SE ŠIŠAM NA ĆELAVO DA TI DOKAŽEM LJUBAV?! Misica doživela slom živaca zbog Karića, više ne zna kako da se ponaša 18:45 Vip 0
TUGUJE! Jovana Ljubisavljević skrhana nakon Stefanovog odlaska, a kada je saznala koja zadrugarka je sa njim pao joj je mrak na oči 17:34 Vip 0
Alo/M.G. SVE SE VIDELO, A I ČULO Misica "obrađuje" Stefana ispod pokrivača, toliko o moralnim lekcijama koje je delila ostalim zadrugarkama (VIDEO) 10:00 Vip 1
STEFAN PREBLEDEO! Jovana priznala sve o flertu sa Anđelom, zadrugarka ponovo na stubu srama, a Karića ovom rečenicom dovela do ludila 16:30 Vip 0
Alo/T.Đ Bivši dečko Jovane misice se konačno oglasio povodom njenog se*sa u Zadruzi, Luka izabrao prave reči! 19:19 Vip 0
NISU MOGLI DA SE KONTROLIŠU! Jovana naskočila na Stefana, nikad žešća akcija naočigled svih zadrugara, Ljubisavljevićevoj skroz popustile kočnice 20:14 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0