Espreso/Alo/J.M. UPOREDILI JE SA JOVANOM LJUBISAVLJEVIĆ! Evo kako je pevačica Zvezda Granda na to reagovala i šta je rekla o bivšoj zadrugarki! 19:01 Vip 0
Alo/K.S. SPREMNA ZA UDAJU?! Jovana Ljubisavljević napravila pometnju na mrežama snimkom u venčanici, a evo kako joj stoji (VIDEO) 11:13 Vip 1
Republika/Alo/K.G. DALILA JE MANIPULATOR! Biljana Dragojević u suzama ispričala bolnu ispovest, njene reči razaraju srca 22:08 Vip 0
Alo/K.S. GOTOVO JE, NEĆE VIŠE BITI ŠVALER! Jovana misica kuje plan, a evo šta će biti kad Stefan Karić napusti Zadrugu 14:37 Vip 1
Alo/J.M. BRAT STEFANA KARIĆA JE BRUTALAN FRAJER! Žene lude za njim, a Jovana ga je prvi put predstavila javnosti na fotografiji koju je ona objavila! 22:30 Vip 1
Alo/I.G. JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ DOBILA POSAO! Misica iskreno progovorila o budućoj profesiji, otkrila sve detalje: Nisam školovana za to, ali imam talenat! 20:26 Vip 3
Alo/K.S. BIĆE UDAJE, MISICA PRIZNALA! Otkrila da želi Stefana Karića za ceo život, a evo i kad ulazi u Zadrugu 10:07 Vip 1
Alo/K.S. MISICA MU PRIREDILA DAN ZA PAMĆENJE! Stefan Karić u suzama i van sebe, ne odvaja se od Jovane, a osmeh ne skida sa lica! (FOTO) 14:51 Vip 0
Alo/Đ.M. JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ UŠLA U ZADRUGU! Stefan Karić van sebe, zadrugari od šoka nisu mogli da progovore! 14:00 Vip 0
Alo/Đ.M. STEFAN KARIĆ ZANEMEO! Misica priredila nesvakidašnje iznenađenje za godinu dana veze, neviđeni spektakl u Zadruzi! (FOTO) 09:17 Vip 4
Alo/K.G. VODIO RAČUNA O SVAKOM DETALJU Karić slobodno vreme iskoristio da napravi mali znak pažnje za nju, a povod je poseban! 23:30 Vip 2
Pink.rs/Alo/D.S. TO JE TO, STAJU NA LUDI KAMEN! Oglasila se Jovana nakon što joj je Stefan za rođendan poželeo brak, evo koji je njihov sledeći korak! 21:15 Vip 0
Alo/Đ.M. STEFAN IZ RIJALITIJA ZAPROSIO JOVANU! Karić nikad emotivniji uputio misici predivne reči, gromoglasan aplauz u Beloj kući! 07:20 Vip 0
Pink/Alo/K.G. JA DA SAM MUŠKO PRAVILA BIH SE MRTVA! Jovana Ljubisavljević otkrila koja zadrugarka se nabacuje Stefanu i da li bi ušla u rijaliti kada bi je prevario 12:08 Vip 1
Alo/D.S. DOBRO JE DRESIRAN I SLUŠA KOMANDE Jovana Ljubisavljević osula paljbu po Dalili i Dejanu, oštro prokomentarisala skandal sa dočeka! 21:36 Vip 0
Alo/I.G. KARIĆI IMAJU VELIKI POVOD ZA SLAVLJE! Osman podelio srećne vesti, a onda se javila i misica Jovana! 14:11 Vip 0
Alo/K.G. POSLE OVOGA ĆE PRODAVATI JAJA NA PIJACI Bar menadžer nikad oštriji, Mina dodaje: Veoma je antipatičan! 15:28 Vip 0
Pink/Alo/K.G. JA ZNAM DA SI TI TAJ PRAVI, SAMO TI! Jovana Ljubisavljević se emotivnim rečima obratila Stefanu i jasno pokazala koliko joj nedostaje! 17:54 Vip 4
Alo.rs/D. I. NE ŽIVIM OD KAD NISI TU, ČUVAM TI PARE Karićeva porodica ušla u Zadrugu, misica ga grlila iz sve snage! 18:03 Vip 0
Pink/Alo/K.G. DA JE CAR MOJ SIN, NE BI MI UŠAO U ULICU, KAMOLI U KUĆU Osman Karić i Jovana brutalno o svim dešavanjima u Beloj kući, a evo šta su rekli i za Stefana 19:35 Vip 2
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45