Alo/N.S. NISAM ISPUNIO NJENA OČEKIVANJA Stefan Karić raskinuo sa Misicom, pa otvorio dušu 22:35 Vip 0
Alo/N.S. IŠLI SU NA ISTA MESTA Stefan prokomentarisao nagađanja o Jovaninim i Lukinim 'slučajnim' susretima 22:00 Vip 0
Alo/N.S. ŽIVELA KAO KRALJICA U STEFANOVOJ VILI Prevarila dečka zbog njega, renovirala kuću, a sad stavila tačku na njihov odnos 17:25 Vip 0
Alo/N.S. SVAŠTA JE PRIČALA MOJIM DRUGARIMA Stefan Karić posle raskida izneo šta je Jovana radila dok je bio u Zadruzi 15:45 Vip 1
Alo/A.J. TO JE BILO OSUĐENO NA PROPAST Zadrugar bez dlake na jeziku prokomentarisao raskid Jovane i Stefana 14:15 Vip 1
Alo/A.J. GOVORIO SAM MU DA UČI NA MOJIM GREŠKAMA Stefan Karić progovorio o Mensuru: Imao je neke ispade 13:20 Vip 0
Pink/Alo/A.J. ISTINA NEKA OSTANE U ZADRUZI 3 Dalila Dragojević se oglasila o raskidu Karića i Jovane, pa priznala: Za mene sjajan momak 10:15 Vip 3
Alo/A.J. JOVANA JE PRONAŠLA PORUKE SA DRUGOM DEVOJKOM Stefan Karić progovorio o prevari: Od toga je krenuo problem 08:30 Vip 1
Alo/A.J. NE MOGU DA BUDEM SA NEKIM NA SILU Stefan Karić o raskidu sa Jovanom: Njeno ponašanje me je ohladilo 07:50 Vip 0
Alo/A.J. DELOVALI SU SKLADNO... Osman Karić progovorio o raskidu Stefana i Jovane, pa otkrio detalje 07:30 Vip 0
Alo/N.S. RASKINULI STEFAN KARIĆ I JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ! Bivši zadrugar priznao sve: Nisam najbolje psihički 22:20 Vip 3
Alo/Đ.M. VEČERAS ĆE GORETI PINK Produkcija objavila koga je pozvala u emisiju, ništa više neće biti isto nakon što on progovori o svemu 14:40 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. NIJE ME POGODILO Stefan Karić se provodi sa misicom po primorju, a sa Mensurom se nije ni čuo ni video 17:55 Vip 1
Telegraf/Alo/A.J. KARIĆ POČINJE DA GRADI NA ZLATIBORU Stefan nikad iskreniji: Sa Zadrugom sam završio, pravim vikend naselje 15:00 Vip 0
Alo/N.S. KARIĆ OBJAVIO SNIMAK MISICE U TOPLESU! Stefan šokirao pratioce vrelim klipom, u prvom planu Jovanina pozadina (VIDEO) 17:45 Vip 2
Alo/A.J. MOGAO JE DA SE JAVNO IZVINI OSMANU Stefan stavio tačku na odnos sa Mensurom, pa sa misicom progovorio o vezi i pritisku javnosti, bojao se da mu je bila neverna 18:51 Vip 0
Pink/Alo/N.S. NIJE MI SE JAVIO! Stefan Karić progovorio o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem, pa otkrio ovo 21:06 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26