Alo "KOCKASTI" SU OPET PIPNULI KLITORIS NACIJI Vedrana Rudan zbog fudbala razbila Hrvate 14:00 Sport 2
Alo; RUDAN RAZVALILA LAŽNE DEMOKRATE! "Da li iko normalan može da pomisli da su Nova S i N1 slobodni mediji!?" 12:01 Vesti 127
alors/S.Ć. VEDRANA RUDAN "Srbija je moja zemlja i moj dom, prevelika sam za Hrvatsku" 15:05 Razonoda 0
Tanjug/Alo/N.D. MOLILA SAM DA MI NE ISEKU STRUJU Vedrana Rudan progovorila o siromaštvu: Čitav život mi je borba za novac 19:00 Vip 0
Blic žena/Alo/N.D. DECA SU NAJGORE ŠTO NAM SE DOGODILO Vedrana Rudan zgrozila javnost izjavom, pa se požalila: Govore mi da sam loša majka 10:50 Vip 2
alo.rs/S.Ć. VEDRANA RUDAN O KNJIZI "DOŽIVOTNA ROBIJA" "Žena koja ima partnera i dete, ona je rob čitavog života" 12:30 Razonoda 0
Kurir/Alo/Đ.M. NIJE ŽRTVA, NE TREBA JE ŽALITI NI BRANITI Vedrana Rudan oštro o Nikolini Pišek, nije birala reči za voditeljku 15:50 Vip 0
alo.rs/S.Ć. VEDRANA RUDAN ISKRENO DO DASKE Sa 15 godina pokušala sam da ubijem oca, a sa 20 mi je zamalo uspelo" 18:37 Žena 0
Naj žena VEDRANA RUDAN O NIKOLINI PIŠEK "Sirotica” sa portala je prošle sedmice “skinula crninu", ne žalim je ni najmanje 12:59
Rudan.info/Alo/A.M. NE ŽALIM JE Vedrana Rudan ponovo bez dlake na jeziku, žestoko isprozivala Nikolinu Pišek: Jadnica ostala bez muža bogataša 15:20 Vip 0
Alo/Đ.M. VIŠE GA VOLIM OD VLASTITE DECE Vedrana Rudan šokirala izjavom o naslednicima, a malo ko zna da je ovaj poznati psiholog njen sin 11:19 Vip 0
Alo/Đ.M. NISI TI NEŠTO LEPA, DOSTA SI ULOŽILA U SEBE Brutalan sukob Vedrane Rudan i Jovane Joksimović uživo u emisiji: Šta ste zapeli za moj novac (VIDEO) 14:35 Vip 2
Alo.rs VEDRANA RUDAN PONOVO DOMINIRA Hrvatska nije normalna država, Split je grad u kome žive političari ludaci! 12:47 Vesti 0
Alo/Đ.M. POKUŠALA SAM DA UBIJEM OCA DVA PUTA Stravična ispovest Vedrane Rudan, imala je samo 15 godina: Bacio me je, bila sam skroz krvava 11:25 Vip 0
Alo/Đ.M. JOŠ SE I ZAHVALE NA VREĐANJU I PONIŽAVANJU Vesna Radusinović udarila na Vedranu Rudan nakon skandala kod Marije Kilibarde 19:35 Vip 5
Alo/A.J. OGLASILA SE VEDRANA RUDAN Nakon osuda zbog reči koje je uputila Mariji Kilibardi u emisiji 16:30 Vip 2
Alo/Đ.M. POGANA BABETINA KOJA PLJUJE PO ROĐENOJ DECI Brutalne uvrede na račun Vedrane Rudan nakon što je pitala Kilibardu da li ima nekoga da je oplodi 10:52 Vip 3
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46