VEDRANA RUDAN SE OGLASILA IZ BOLNIČKE POSTELJE: "Sve je oko mene puno žica, očajno razmišljam kada ću..." 14:20 Vip 0
"UZALUD SE KUNE I PRAVDA DA IMA HRVATSKO DRŽAVLJANSTVO" Vedrana Rudan brutalno o otkazivanju Bajaginog koncerta, pa spomenula i Lepu Brenu! 10:25 Vip 0
"SIN NIJE NAŠAO 15 MINUTA DA ME POSETI" Bolne reči Vedrane Rudan u jeku borbe sa kancerom: "Javila mi se moja zlobna mama" 12:20 Vip 0
"HRVATSKA JE DOM SAMO ZA KRIMINALCE" Vedrana Rudan brutalno o Tompsonovom koncertu: "Da ih je policija ispendrečila..." 13:15 Vip 1
"JOŠ DANAS ĆETE DOBITI OTKAZ NA TELEVIZIJI" Neprijatna situacija u emisiji, voditeljka nije znala kako da reaguje, o ovim rečima su svi brujali! 11:00 Vip 0
"PUN MI GA JE..." Vedrana Rudan osula paljbu po Tompsonu pred nacionalistički koncert: "Kakav narod, takvi i heroji" 12:55 Vip 3
"HRVATI SE LOŽE NA GLUPOSTI" Vedrana Rudan oštro o koncertu Tompsona na Hipodromu: "Dobili smo odgovor na hrvatsko pitanje svih pitanja" 11:10 Vip 0
VEDRANA RUDAN MOLI ZA POMOĆ Bije tešku bitku sa opakom bolešću: "Za desetak dana ću vam javiti..." 09:45 Vip 0
PRAVA ISTINA O ZDRAVLJU VEDRANE RUDAN Ništa nije kao što izgleda, književnica se oglasila po hitnom postupku 10:53 Vip 1
"NE ZOVU ME JER ŽIVIM DUŽE NEGO ŠTO SU OČEKIVALI" Potresna ispovest Vedrane Rudan: "Ne zanima ih moja bolest, žao mi je što..." 11:15 Vip 0
"TO JE KAO KAD ČOVEK UGRIZE PSA" Oštre reči Vedrane Rudan o skandalu Makronovih: "Žene danas slave jer se Brižit osvetila za sve nas" 15:55 Vip 0
MAKRON "POPIO" ŠAMAR, SVET SE SMEJE – A VEDRANA RUDAN PITA Gde ste sad borkinje protiv nasilja? Licemerke šta se desilo... 12:41
OVO JE MUŽ VEDRANE RUDAN! Srbin je i poznati advokat, mlađi je osam godina, a aferu su imali dok je bila u braku 07:00 Vip 0
VEDRANA RUDAN ZAPUŠILA USTA HRVATSKOM VODITELJU Potkačio Srbiju, ona burno reagovala, nastao haos u emisiji! 14:00 Vip 0
VEDRANA I VANJA BULIĆ SE IZVREĐALI U UŽIVO PROGRAMU Brutalno mu odgovorila, voditelj ostao zatečen! (VIDEO) 07:20 Vip 0
"JOŠ DANAS ĆETE DOBITI OTKAZ NA TELEVIZIJI!" Neprijatna situacija u emisiji, voditeljka nije znala kako da reaguje, o ovim rečima su svi brujali! 07:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46