ASMIN BRUTALNO ODBRUSIO AHMIĆEVOJ Durdžić se oglasio nakon emotivnog susreta Aneli sa ćerkom 23:00 Vip 0
POTUKLE SE VODITELJKE RTS-A Karambol u studiju, guraju se i urlaju, ovo niste mogli da vidite u programu 14:45 Vip 0
SKANDAL U EMISIJI NA PINKU Gosti se žestoko posvađali, voditeljka uspaničena: Nemojte da se pobijete 13:19 Vip 0
KAKVOG JE MAMA MONSTRUMA RODILA, VIDEĆETE USKORO SVI Vanja Ignjatović javno zapretila Ša, više ne želi da ćuti 13:41 Vip 1
MAJKA NENADA ALEKSIĆA ŠA POBESNELA U PROGRAMU UŽIVO Uključila se u emisiju, pa se obratila Mioni: Idi kući 09:20 Vip 0
LUPALA JE GLAVOM O ZID, GREBALA ME I ČUPALA Bojana Pavlović otkrila detalje raskida sa Anđelom Šparavalo: Napravila mi je pakao 17:25 Vip 0
BLOKIRAN ULAZ U MIONINU KUĆU Potpuni haos na porodičnom imanju u Kragujevcu, ovo su svi detalji 13:30 Vip 0
SKANDAL NA PINKU NEVIĐENIH RAZMERA! Sestra Jovane Cvijanović nastavlja da pravi haos, preti se i batinama, Dušica hitno reagovala! 00:07 Vip 0
HAOS U ELITI DAN PRED FINALE Takmičari liju suze i jecaju na sav glas, voditelj hitno odreagovao 20:20 Vip 2
"SILIKON JOJ JE PREŠAO U KUK, HIRURG TREBA DA VRATI DIPLOMU" Strašne uvrede na račun Maje Marinković: "Hitno mora da ih izvadi" 16:40 Vip 0
LEPA BRENA OBUČENA UPALA U MORE Nastao haos u Hrvatskoj, ljudi u šoku, ne veruju šta su videli 16:15 Vip 0
HARIS DŽINOVIĆ URLAO NA MELINU PRED SVIMA Pevač van sebe, napravio skandal na javnom mestu 17:10 Vip 0
UZNEMIRUJUĆA SCENA Policajac upucao fudbalera nasred utakmice, nezapamćeni skandal trese Brazil (VIDEO) 10:24
UŽASNE VESTI IZ NEMAČKE Član reprezentacije Albanije optužen da je napastvovao radnicu hotela za vreme EURO, poznati detalji stravičnog događaja 21:25
UROŠ PLJUJE CIMERKU U LICE, VRIŠTI NA SAV GLAS Rajačić doživeo pomračenje, jezive scene u Eliti 14:50 Vip 0
SVI SU ZNALI DA VARA MUŽA SA SLOBOM, NJENI SU JE PRIKRIVALI! Šokantne tvrdnje na račun folkerove žene, oglasila se bivša radnica! 21:34 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0