Alo/I.G. JA SAM SE SAM SEBI US**O U GLAVU! Dejan Dragojević bez ustezanja progovorio o Dalilinom moralu! 19:04 Vip 0
Alo/I.G. MOJE REČI SU SVETINJA! Dalila očajnički traži još jednu šansu, dok Filip određuje pravila ponašanja! 18:30 Vip 0
Alo/I.G. NAPRAVIO KARAMBOL! Ana iz petnih žila psovala zadrugara, on skočio, pa nastao haos! 16:29 Vip 0
Alo/I.G. MATORA NA IVICI NERVNOG SLOMA! Zadrugarka napravila haos zbog Mc Aleks, ne može više da se kontroliše! 14:52 Vip 2
Alo/I.G. HVALILI SE SE**UALNIM ISKUSTVIMA! Ša, Janjuš i Mateja izneli detalje iz intimnog života, evo šta su radili i gde! 13:00 Vip 0
Alo/I.G. ONA JE NAPUSTILA ZADRUGU! Slomila se i grcala u suzama: Nema šta mi se nije desilo! 11:10 Vip 0
Alo/I.G. DRHTIM, SRCE MI SE CEPA DOK PLAČE I VRIŠTI! Majka Milice Veselinović mučno podnosi ćerkine emotivne i nervne slomove: Nemoćna sam! 10:15 Vip 1
Informer/Alo/I.G. OGLASIO SE HUSO! Evo šta je rekao o svadbi Dalile i Cara, njegova poruka je jasna! 09:20 Vip 2
Alo/I.G. JEDVA ČEKALI DA OSTANU SAMI! Zadrugari ostavili Dalilu i Cara da uživaju u ljubavi, oni se odmah preputili strastima! 07:11 Vip 1
Alo/I.G. NOVI LJUBAVNI PAR U ZADRUZI! Anđelo i Ana ozvaničili vezu, pa otkrili gde će se desiti prvi poljubac! 14:41 Vip 0
Alo/I.G. SVI ZANEMELI U STUDIJU! Sanja Marinković isprozivala Dejana pred Dalilom, pa ga nazvala kraljem manipulacije! 13:09 Vip 9
Alo/I.G. DALILA BIRALA IZMEĐU BIVŠEG I SADAŠNJEG! Isplivali šok detalji: Car se bolje ljubi, Dejan je nežniji! 12:45 Vip 1
Alo/I.G. RAZMENJIVALI NEŽNOSTI ISPOD POKRIVAČA! Dalila i Car se prepustili strastima, kamera sve zabeležila (VIDEO) 11:57 Vip 2
Alo/I.G. UMRLA JE NA POROĐAJU Isplivale mračne tajne iz Dalilinog detinjstva, za sve je odgovorna njena porodica! 10:12 Vip 1
Informer/Alo/I.G. ZVEZDA RIJALITIJA SE VRAĆA U ZADRUGU!? Dugogodišnja rijaliti učesnica dolazi u Šimanovce zajedno sa Majom Marinković, a ovo je podgrejalo sumnje! 08:25 Vip 7
Alo/I.G. KAJEM SE, POGREŠILA SAM KADA SAM POKUŠALA DA SE VRATIM DEJANU! Dalila priznala greške, stavila sve karte na sto, Filip ostao uz nju do ovog momenta! 07:55 Vip 1
Alo/I.G. VREME JE ZA BEBE! Dalila poručila Osmakčiću da se kod Viki vidi trudnički stomak, Marko van sebe! 07:22 Vip 0
Alo/I.G. NE SKIDAJU OSMEH SA LICA! Dejan i Aleksandra priznali svoje emocije, Dragojević pocrveneo! 23:15 Vip 1
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
DO KRAJA DANA HAOS! Snežna oluja udara na Srbiju, evo koji delovi će se prvi zabeleti (MAPE) 16:10 Vesti 0
MAGDALENE (16) NEMA VEĆ ČETIRI DANA Izašla kroz prozor kuće u Smederevu, porodica moli za pomoć 16:03 Vesti 0
UŽASNE SCENE U TURSKOJ Huligani napravili neviđeni haos i kamenovali autobus košarkaša Galatasaraja (VIDEO) 15:05