IMALA JE ČAK 22 OPERACIJE I NEKOLIKO PUTA BILA KLINIČKI MRTVA Voditeljka je doživela stravičnu nesreću, a njegove reči su joj promenile sve 08:10 Vip 0
DRAMA NA PINKU Voditeljke u žestokom klinču, na udaru i Dea Đurđević, ljudi ne veruju šta se dešava! 10:10 Vip 0
"DESILO SE UBISTVO, IZVINI..." Dea Đurđević o šokantnim detaljima odnosa sa Mladenom Mijatovićem 07:00 Vip 0
NE SKIDA OSMEH SA LICA! Dea saznala da se Mladen Mijatović vraća da radi za Pink, svi uočili njenu vidnu promenu 19:20 Vip 0
ZAVRŠILA JE DVA FAKULTETA! Nikad ne biste pogodili šta je još Dea Đurđević studirala pored žurnalistike 18:18 Vip 0
O NAPUŠTANJU PINKA JE REKLA SAMO OVO Dea Đurđević brutalno iskrena: "Posle svega što sam prošla..." 15:40 Vip 0
VODITELJKA PINKA DOŽIVELA UŽAS Dea Đurđević se odmah oglasila: "Slučaj će biti prijavljen, ko god da je to uradio" 09:15 Vip 0
VODITELJKA JE IMALA 83 KILOGRAMA, A ONDA SE PREPOLOVILA Evo kako je istopila masne naslage, jedno pravilo je bilo ključno 14:19 Vip 0
VODITELJKA SLAVI U KABRIOLETU Evo kako se ludo provodi na destinaciji iz snova! (FOTO/VIDEO) 09:00 Vip 0
"DESILO SE ZA 5 SEKUNDI" Dea Đurđević otkrila šta je prethodilo trenutku kada je Darku Glišiću pozlilo u emisiji uživo 10:16 Vesti 0
"DARKO JE BIO HEROJ DO KRAJA": Dea opisala trenutke užasa iz studija dok se ministar borio za život 18:32 Vesti 0
KAKO SU DEA I SARAPA REAGOVALI KADA JE GLIŠIĆU POZLILO? U jednom trenutku je sve stalo, program odmah prekinut! 13:35 Vesti 0
EVO KAKO SE GLIŠIĆ DRŽAO DOK NIJE DOŠLA HITNA POMOĆ U studiju nastala drama: "Isto je činio i nakon što je otišao" 13:15 Vesti 0
NEPREPOZNATLJIV NAKON RASKIDA SA DEOM Evo gde je i šta radi Mladen Mijatović, oglasio se nakon dužeg vremena (FOTO) 08:00 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ "ODLEPILA" ZA OVIM PEVAČEM Raskid sa Mladenom sve iznenadio, a on joj se našao u teškom trenutku! 11:40 Vip 0
"BOG NAM NIJE DAO DA IMAMO DECU" Dea Đurđević nakon raskida iskreno progovorila o raskidu sa Mladenom Mijatovićem 14:40 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ PROGOVORILA O ODLASKU S PINKA! Voditeljka nikada iskrenija: "Posle svega što sam prošla..." 08:40 Vip 0
DRAMA NA PINKU Voditeljke u žestokom klinču, na udaru i Dea Đurđević, ljudi ne veruju šta se dešava! 10:35 Vip 3
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46