"JA BLOKADERIMA DA VREĐAM PORODICE, UNIŠTAVAM ŽIVOTE, NE PADA MI NA PAMET!" Vučić otkrio kako planira da odgovori na napade (VIDEO) 20:26 Vesti 43
"NACIONALIZUJ NIS I SPASI NAS KATASTROFE" Zdravko Ponoš pritiska Vučića: Ovo je pitanje preživljavanja (VIDEO) 18:19 Vesti 15
ŠOLAKOV "DANAS" VELIČA HITLERA "On je za Vučića bio umetnik! Ono što Vučić radi je uvreda i za naciste!" 18:04 Vesti 1
KAŽU "NISTE SE TRUDILI DEVET MESECI" - SRAM VAS BILO! Vučić: Pretrpeo sam napade iz celog sveta, dva puta sam išao da se vidim sa Putinom! 14:21 Vesti 0
DECENIJA POLITIČKIH PROROKA Koliko puta su Aleksandru Vučiću odbrojavali poslednje dane, on bi živeo najmanje dva veka! 13:48 Vesti 0
VUČIĆ O IZJAVI DIJANE HRKE Šokiran sam onim što sam čuo, ja da odgovaram na isti način ne mogu 12:13 Vesti 4
U TOKU RAZGOVORI SA TRI KOMPANIJE Vučić o NIS-u: Obavestićemo vas u narednih, ja verujem, 48 sati 10:58 Vesti 26
"GEOPOLITIKA JE POSTALA GEOBIZNIS" Vučić: Rusi su vlasnici, znam da razgovaraju sa tri partnera o NIS (VIDEO) 09:32 >> 10:52 Vesti 45
VUČIĆ O NAPADIMA BLOKADERA Pobeđujem ih politički, svi blokaderi zajedno kad se skupe, ne mogu da rade kako ja radim 10:45 Vesti 51
"ZAHVALJUJUĆI BLOKADERIMA NIS JE PRODAT" Vučić: Ljudi kritikuju a ne znaju ni šta kritikuju 10:37 >> 10:44 Vesti 40
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
HOROSKOP ZA PONEDELJAK OTKRIVA DRAMU: Problemi tresu Bika i Škorpiju, Rak u DIREKTNOM OKRŠAJU, a ovaj znak traži spas u tišini! 21:13 Razonoda 0