KUME ANE BEKUTE SU POZNATE PEVAČICE Jedna je bivša Željka Mitrovića, a druga je preminula od teške bolesti 16:20 Vip 0
CECA PROGOVORILA O DUETU SA MIROM ŠKORIĆ: Uradile smo to sa puno ljubavi, bila je gost na mom albumu 09:20 Vip 0
KARLEUŠA PONOVO POTKAČILA CECU U sve uplela i Miru Škorić, evo šta je Jelena sada isplanirala 11:57 Vip 0
ZBOG OVOGA JE PUKLO PRIJATELJSTVO CECE I MIRE ŠKORIĆ? Pevačice su o ovome pričale samo jednom, a ovaj potez je sve iznenadio! 12:45 Vip 0
ĆUTIM DOK TI LAJEŠ, TI I TVOJA RASPALA MENTORKA: Skandal na estradi, Mira Škorić žestoko izvređala Cecu i Maju Berović! 10:24 Vip 0
MAJA BEROVIĆ ISPROZIVALA MIRU ŠKORIĆ ZBOG CECE: Da sam na njenom mestu poslala bih šampanjac i bombonjeru 22:45 Vip 0
PEVAČICA ZATEKLA VERENIKA NA GOMILI SA MUŠKARCEM Nenajavljena mu banula u stan i šokirala se prizorom 15:18 Vip 0
OVAJ MUŠKARAC JE SLAB NA MIRU ŠKORIĆ Pevačica priznala ko je gospodin koji joj sve dozvoljava 15:32 Vip 0
HOĆEŠ DA TI UNIŠTIM FACU I RAZBIJEM ZUBE?!: Vesna Rivas do detalja opisala stravičnu tuču sa koleginicom 18:15 Vip 0
NIJE ZNALA DA JE SLIKAJU Mira Škorić se potpuno opustila na Elitoviziji, uhvatili smo je da ovo radi tokom reklama 09:55 Vip 0
AUUU, KAKVA JE RIBETINA BILA MIRA ŠKORIĆ Isplivala fotka iz mladosti, verujete li da je bila ovako dobra riba 09:45 Vip 1
SNIMILA BIH PESMU SA KARLEUŠOM! Mira Škorić oduševljena novim Jeleninim albumima: "Nije uredu ako te svi vole!" 22:03 Vip 0
ĆERKA MIRE ŠKORIĆ UŽIVA U LUKSUZU Lepa doktorka proslavila sa mužem važan dan, a evo čime se on bavi 15:07 Vip 0
ČUPALA SAM KOSU SA GLAVE, UCENILA ME JE Pevačica nakon mnogo godina ćutnje progovorila o saradnji sa Marinom Tucaković i otkrila veliku tajnu 11:50 Vip 0
ONI IMAJU OZBILJNE POSLOVE Od magistara do doktora nauka, lekara i onih koji rade u Guglu, decu ovih poznatih ličnosti ne zanima javni život 16:30 Vip 0
Milica Veličković "PRETILA MI JE SA METLOM U RUCI"! Mira Škorić se osvrnula na svoje detinjstvo, pa otkrila šta njena ćerka sada radi 08:30 Vip 0
N.Denda "DRŽALA JE METLU I PRETILA MI" Mira Škorić progovorila o odrastanju, pa otkrila kako je vaspitala ćerku 23:00 Vip 0
Alo "OLOŠI LICEMERNI, NE MALTRETIRAJTE NAS" Mira Škorić ogorčena zbog protesta hejtera: Zloupotrebljavate tragediju Srbije! 20:50 Vip 11
Alo/A.J. "IZGLEDA KAO STARLETA" Mira Škorić u neprepoznatljivom izdanju, isplivala njena fotka, a svi se pitaju: Šta je sa usnama? 22:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26