Espreso/Alo/B.S. OVAKO IZGLEDA BIVŠI MUŽ NAŠE VODITELJKE Zaveo je njenu koleginicu, a sa ovom ženom ima decu (FOTO) 17:40 Vip 0
Alo/E.B. ON JE BIVŠI MUŽ MARIJE KILIBARDE Svi ga znamo i jako je uspešan, nakon godinu dana desio se neočekivani krah (FOTO) 14:40 Vip 0
Blic/Alo/B.S. MALO KO PAMTI DA JE BILA U BRAKU BAŠ SA OVIM SPORTISTOM Marija Kilibarda otkriva pravi razlog razvoda od košarkaša sa kojim je bila čitavih godinu dana (FOTO) 17:55 Vip 0
Alo/N.D. POLICIJA ODMAH REAGOVALA! Bivši muž slavne manekenke završio u pritvoru, sumnja se da je planirao zastrašivanje oružjem, ovo su detalji 08:50 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK JE BIVŠI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ Ima ogromni uticaj, svi ga znamo, rodila mu je dva sina, tu su i njihove slike! (FOTO) 14:40 Vip 0
Story/Alo/B.S. PRVI MUŽ DARE BUBAMARE BIO U ZATVORU Ovako sada izgleda pevačicin bivši suprug, godine su učinile svoje (FOTO) 10:30 Vip 0
Alo/A.J. "SVI MOJI BIVŠI BI BILI OPET SA MNOM" Jovana Jeremić progovorila o muškarcima, pa šokirala priznanjem da je najviše privlače ovakvi! 16:20 Vip 0
Informer/Alo/B.S. SEVERINA OPET U SUDNICI ZBOG BIVŠEG SUPRUGA MILANA Usledila još jedna tužba za nasilje u porodici 10:40 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ OPASNI MOĆNIK JE STAJAO IZA KUME ANE ĆURČIĆ Povezan i sa "voždovačkim klanom", bio je i iza rešetaka, a evo i zbog čega! (FOTO) 16:48 Vip 0
Alo!/Telegraf.rs SVAĐALI SE, UDARIO BIVŠU ŽENU PESNICOM, PA JE BACIO SA TERASE Policija uhapsila užasnog siledžiju (71) s Karaburme 20:42 Hronika 0
Alo/N.D. RAZVELA SE POSLE GODINU DANA Teška priča naše glumice nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njen bivši muž je ljubio ovu pevačicu! 13:50 Vip 0
Alo/E.B. INDIRA RADIĆ NEMOĆNA Evo šta se trenutno dešava u pevačicinom životu, u šoku zbog onoga što ju je zadesilo! 22:40 Vip 0
Alo "GRCALA SAM CELOG ŽIVOTA" Nela Bijanić iznela detalje iz svoje duge karijere pa spomenula i kolege koje ne može da shvati 12:50 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. "JADNA MOJA DECA KO IM JE MAJKA" Nakon saznanja da je Tanja Savić u vezi sa 11 godina mlađim muškarcem, oglasio se njen bivši muž i evo šta je sve imao da kaže na tu temu 22:10 Vip 0
Republika/Alo/N.D. RODITELJI JOJ BRANE VEZU Tanjin novi dečko se zove Muhamed, mlađi je od nje 11 godina, a ovo su svi detalji romanse 10:25 Vip 0
Alo/E.B. BIVŠEG MUŽA VESNE DEDIĆ SVI ZNAMO Bila je potpuno slomljena zbog njega, a konačno otkriveno kakav je otac bio njenoj ćerki! 22:20 Vip 2
Blic/Alo/E.B. OVO JE BIVŠI MUŽ MILENE KAČAVENDE Povezan je sa Voždovačkim klanom, niko ne sme da pisne o njemu, a evo da li je pretpela fizičko nasilje! 20:42 Vip 0
Alo/M.Č. "MUŽA SAM U ROĐENOJ KUĆI UHVATILA NA GOMILI" Nela Bijanić otkrila razlog zbog kog se razvela i spomenula osobu koja joj je pomogla da razotkrije supruga 10:00 Vip 1
Alo/N.K./N.D. SINOVE UČIM DA NE BUDU KAO OTAC Tanja Savić ogolila dušu o odnosu sa bivšim mužem, otkrila da li će ga tužiti za alimentacije 09:00 Vip 0
Blic/Alo/B.S. BURAN ŽIVOT NAŠE GLUMICE Trpela je nasilje u porodici, a otkrivanjem svoje tajne iznenadila je mnoge 10:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26