NAGOVESTILA RAZVOD PRE TRI MESECA Anja Mit je tada priznala sve o problemima u braku, niko nije ni slutio da će doći do kraha! 09:15 Vip 0
KO JE BIVŠI MUŽ ANJE MIT? Razveli se nakon dve godine braka, malo ko je znao čime se bavi, a upoznali su se na ovaj način! 08:45 Vip 0
"BIVŠI MUŽ MI NIJE IZJAVIO SAUČEŠĆE KADA MI JE MAJKA UMRLA" Sanja Marinković se slomila pred kamerama, progovorila o najtežim trenucima u svom životu 23:30 Vip 0
OVO JE BIVŠI MUŽ ALEKSANDRA RADOVIĆ! Više ne liči za sebe - nakon razvoda je ponovo zaveo pevačicu 20:20 Vip 0
BIVŠI MUŽ ANE STANIĆ BIO U BRAKU SA OVOM VODITELJKOM Imaju sina, a nakon razvoda se udala za milionera! (FOTO) 11:50 Vip 0
''TAD SAM HTELA DA UMREM'' Indira Radić progovorila o teškom životu i paklu koji je prošla sa mužem 15:40 Vip 0
SLAĐA ALEGRO O BIVŠEM MUŽU I NJEGOVOJ KRIMINALNOJ PROŠLOSTI: "Godinama ne znam ništa o njegovom životu!" 17:40 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDA BIVŠI MUŽ TAČKASTE MARE! Mreže gore, svi bruje o tome da se Ivana pomirila sa njim: " Au, kakav frajer" 22:55 Vip 0
LEPA JE KAO LUTKA, A DA JOJ VIDITE TEK BIVŠEG MUŽA, ČAK I LIČE Sa atraktivnim reperom čeka dete, ali srce Megan Foks je prvo ukrao ovaj muškarac 13:20
BIVŠI MUŽ JE BRUTALNO PRETUKAO Naša glumica pretrpela stravično nasilje, a ovo joj je najteže palo! 10:45 Vip 0
SKANDAL NA PINKU Voditeljkin bivši muž se uključio u programu uživo, ona pobesnela, pa javno otkrila privatne detalje! 15:05 Vip 0
NIJE BILO VREMENA ZA OPERACIJU, PREMINUO JOJ JE NA RUKAMA Goga Sekulić ostala udovica u 36. godini, dva meseca nakon venčanja 22:02
BIVŠI MUŽ GOGE SEKULIĆ HITNO KRENUO U SRBIJU! Pevačicu udario automobil, a on prvim letom stiže iz Švajcarske 17:50 Vip 0
SPANĐAO SA SA NJENOM MAĆEHOM, A ONDA TETOVAŽU SA NJENIM IMENOM PREPRAVIO I NAPISAO... Ispovest devojke koju je partner doveo do ludila? 08:52
BIVŠI MUŽ NAŠE GLUMICE POSTAO OTAC U 76. GODINI! Deca mu mlađa od unuke, isplivalo u kakvim su zaista odnosima 09:22 Vip 0
DROGIRALA SE I ŠAMARALA ME Šokantne tvrdnje Anitinog bivšeg muža, otkrio kakva je bila pre ulaska u rijaliti 14:21 Vip 0
SLAVICA ĆUKTERAŠ SE POMIRILA SA BIVŠIM MUŽEM 5 godina nakon razvoda pevačica otkrila: Posle godinu dana pakla smo se sreli i... 08:20 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26