Alo/E.B. HARALA JE DEVEDESETIH, ČITAV REGION JE HIPNOTISALA Muž pokušao da je ubije, povukla se odjednom, a evo kako danas izgleda Nataša Đorđević! (FOTO) 10:20 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK JE BIO PRVI CAKANIN MUŽ Bićete u šoku kada saznate ko je u pitanju, a konačno razvezala jezik i otkrila sve o njemu 08:56 Vip 0
Alo/E.B. JUGOSLAVIJA JE BILA HIPNOTISANA NJOM, SMRT MUŽA JU JE RAZORILA Odjednom nestala i povukla se, a evo čime se danas bavi i kako izgleda Vera Čukić! (FOTO) 10:45 Vip 0
Alo/A.J. LJUBAV IM SE DESILA NA NEOBIČNOM MESTU Otkriveno ko je muž Jelene Janković, ugledni je doktor, sa njim ima ćerku Unu 20:00 Vip 0
Alo/A.J. ŠOK DETALJI IZ ŽIVOTA VESNE ZMIJANAC Nevinost izgubila sa nastavnikom matematike, ljubavnik joj je bio ovaj moćnik, poznatog muža varala sa ovim kolegom i tu se spisak ne završava! 19:00 Vip 1
Alo.rs/Telegraf.rs DRAMA U RAKOVICI Ruskinja iskasapila muža nožem i izudarala ga čekićem, pa se predala policiji! 15:49 Hronika 0
Alo.rs/Region "I ja tebe volim ljubavi" - to je čula policija dok je žena ubadala muža nožem - a onda je OSLOBOĐENA 10:23
Alo/N.D. SKINUO SE MUŽ MIJE BORISAVLJEVIĆ Bojan usijao društvene mreže, žene ne mogu da veruju da on zapravo ovako izgleda! (FOTO) 07:30 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ FRAJER JE MUŽ GLUMICE PAULINE MANOV Krije se od svih, jako je uspešan uticajan, imali velike i turbulentne krize u braku! (FOTO) 20:54 Vip 0
Alo!/Mediji BRUTALNO NASILJE NA ZVEZDARI! Pijan došao kući, pa pred detetom šamarao suprugu i pretio da će ih ubiti! 13:46 Hronika 0
Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK JE MUŽ SANJE KUŽET Neviđena je frajerčina, krije ga kao zmija noge, a konačno ih vidimo zajedno u javnosti (FOTO) 22:14 Vip 0
Alo.rs KO ĆE KOME AKO NEĆE SVOJ SVOME Mladen iz Aranđelovca je učinio jedan nedopustiv korak, rodbina u šoku, prijatelji bez reči a majka mu je rekla ovo 10:21 Vesti 1
Grand/Alo/E.B. PORODIČNA TRAGEDIJA TAKMIČARKE "NIKAD NIJE KASNO" LEDI KRV U ŽILAMA Muž joj izvršio stravično samoubistvo, sa njim bila 25 godina! 20:30 Vip 0
Alo/E.B. OVAJ MOĆNIK STOJI IZA NEVENE BOŽIĆ Žene su hipnotisane njegovim izgledom, a tek čujete čime se bavi (FOTO) 07:00 Vip 0
Grandonline/Alo/M.K. OVO JE BIO PRVI ZNAK NEVERSTVA Nela Bijanić progovorila: "Kad mu je zazvonio telefon sve mi je bilo jasno" 16:00 Vip 2
Alo/A.J. OTKRIVEN IDENTITET Ovo je misteriozni muž Nade Topčagić, već decenijama su zajedno, a pevačica sada otkrila šokantnu situaciju iz njihovog braka 19:17 Vip 0
Alo/A.J. IMAM POREMEĆAJ Goca Tržan priznala sa kakvim zdravstvenim problemom se bori već godinama, pa otkrila da joj nije lako 16:38 Vip 0
Alo; SAKRILA SE U ORMAR OBLIVENA PREKRIVENA SVOJOM KRVLJU! Tinu muž izbo 29 puta, policija upala u stan da je spasi! 12:32 Vesti 0
Blic/Alo/N.D. EVO KO JE HELENIN MUŽ Uspešan je biznismen, poseduje pravo bogatstvo, a pre Topalkove ćerke bio je u braku sa ovom voditeljkom (FOTO) 09:40 Vip 1
Alo!/Telegraf.rs UŽASNA TRAGEDIJA U KIKINDI Ilona nastradala u požaru, izgubila život na rođendan svoje ćerke 08:41 Hronika 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26