OBRT U ''ELITI'' Bivši dečko Teodore Delić otkrio Gastozovu i njenu tajnu, ovo se Anđeli Đuričić neće svideti: ''Sve mi je ispričala'' 16:29 Vip 0
SKANDAL! GASTOZ IZVREĐAO ANĐELU! Pokušao da se opravda, pa ušao u žestok sukob sa Đuričićevom 13:55 Vip 0
ANĐELA ZAVRŠILA ODNOS SA GASTOZOM! Žestoko mu odbrusila, njemu nije dobro nakon konačne odluke! 11:08 Vip 0
OBJAVLJENA PORUKA NA ANĐELINOM INSTAGRAMU IZAZVALA PRAVI ŠOK! Evo da li su za njen odnos sa Gastozom, sada je sve jasno! 20:20 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ PREBLEDELA OD ŠOKA! Gastoz priznao da je upoznao Zvezdana Slavnića, otkrio i detalje razgovora! 08:17 Vip 0
GASTOZ KONAČNO PRIZNAO SVE! Anđela nije ni svesna šta joj se sprema, Marinković ne može više da izdrži 06:00 Vip 0
MILICA VELIČKOVIĆ NE PRESTAJE DA PROVOCIRA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Bivša zadrugarka javno podržala Gastoza: "Bio si bolji izbor od monstruma" 13:57 Vip 0
OTKRIVENO SA KOJOM CIMERKOM JE GASTOZ IMAO ODNOSE! Nastaće opšti haos u Eliti, ovo su pokušali da sakriju od javnosti! 15:35 Vip 1
POLOMIO MI JE NOGU NA 3 MESTA, DOBIO JE ZATVORSKU KAZNU Bivši zadrugar šokirao izjavom o Gastozu: Smanjena mi je životna aktivnost 20:20 Vip 0
GASTOZA ČEKA HAOS KADA IZAĐE IZ ELITE 8 Otkriveno sve o njegovom ulasku u rijaliti, ovo je prava istina! 14:47 Vip 0
ON JE SPECIJALNO IZNENAĐENJE U ELITI 8! Samo troje ljudi znalo je da ulazi, 7 godina se čekalo na njegovo pojavljivanje! 01:35 Vip 0
"LJUDI TO VOLE, ŠTA JA DA RADIM" Gastoz brutalno iskreno o nastupima Desingerice: Ne pije mi se taj njegov šejk! 17:55 Vip 0
GASTOZ U GIPSU! Napustio Urgentni centar i otkrio u kakvom je stanju, evo šta se dogodilo 16:28 Vip 0
DVA I PO MESECA PAKLA! Nenad Marinković Gastoz konačno o danima iza rešetaka: "Uhapšen sam zbog posedovanja pečuraka" 06:30 Vip 0
NISAM MOGAO DA DIŠEM! Gastoz prvi put otkrio zbog čega je uhapšen, obelodanio strašne stvari 22:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05