PROGLAŠENI NAJVEĆIM FOLIRANTIMA Razotkriveni Anđela i Gastoz, učesnici nisu mogli više da ćute 23:45 Vip 0
"TU NEMA NI LJ OD LJUBAVI, STALNO GA PONIŽAVA" Gastozov drug pobesneo na Anđelu: "Imam sve klipove!" 20:45 Vip 0
BRUTALNA SVAĐA ANĐELE I GASTOZA Marinković joj uputio brutalne psovke, Đuričićeva doživela nervni slom 01:00 Vip 0
"NISTE VI U TAJLANDSKOM ZATVORU KAO JA" Gastoz otkrio detalje boravka iza rešetaka, učesnici zanemeli od šoka, evo kroz kakav pakao je prošao 21:15 Vip 0
GASTOZ PRED ANĐELOM SAZNAO INFORMACIJE SPOLJA Djuričićeva prebledela kad je čula šta je njegov najbolji drug potvrdio! (VIDEO) 16:45 Vip 0
"ANĐELA JE ISKORISTILA PAVLA" Gastozov prijatelj raskrinkao tajne Đuričićeve, pa urnisao Pavla Jovanovića: "Ovca za šišanje" 18:47 Vip 0
"ANĐELA I GASTOZ SU IMALI INITMNE ODNOSE" Pojavile se šokantne tvrdnje, zadrugarka razvezala jezik: "Lično sam videla, dogovorili su da se ne snima" 15:20 Vip 0
MATORA JE KIVNA NA GASTOZA! Jovana sumnja da je Nenad imao nešto sa Draganom: "Tražio joj je da mu poliže prst" 18:20 Vip 0
"GASTOZ IMA ČELIČNE ŽIVCE, TREBA MU ORDEN DODELITI" Zorica Marković osula paljbu po Đuričićevoj 16:20 Vip 0
"TI SI BOLESTAN" Anđela Đuričić urnisala Gastoza nakon što ju je ostavio, sve se ori od njihove svađe 23:40 Vip 0
BEZ FASADE, OKO NJE HAOS Od rijalitija zaradio šok sumu novca, a evo kako izgleda Gastozova kuća u Svilajncu 22:37 Vip 0
"NEMAM DEVOJKU" Gastoz pred svima šutnuo Anđelu, ona doživela nervni slom: "Bićeš ti provozan, ako te uzmem pod svoje" 20:57 Vip 0
STRAVIČNE SCENE U ELITI Gastoz doživeo pomračenje, lomi sve pred sobom, obezbeđenje ga bacilo na pod (FOTO) 22:00 Vip 0
GASTOZ PREKRŠIO NAJVAŽNIJE PRAVILO BELE KUĆE Veliki šef se oglasio, evo šta će biti sa učesnikom rijalitija 18:45 Vip 0
"PRETE MAJKAMA DA ĆE IM ODUZETI DECU" Anđela uputila nikad gore uvrede Terzi i Munji, totalni haos na imanju u Šimanovcima! 18:15 Vip 0
"PAVLE JE PSIHIČKI BOLESNIK" Milica Dabović se obrušila na Jovanovića, urnisala Gastoza, a onda otkrila da Anđelu očekuje haos kada izađe iz Elite 00:00 Vip 0
RASKID ANĐELE I GASTOZA Đuričićeva prelomila i donela odluku da je kraj: "Neka radi svako šta hoće" 21:00 Vip 0
ANĐELA NASTAVLJA DA PONIŽAVA GASTOZA Od ovog nema dalje, svojim potezom obrisala njegovo dostojanstvo 19:45 Vip 0
GASTOZ OTKRIO ZA KOJU CIFRU JE U VEZI SA ANĐELOM Priznao da je trpi samo zbog novca! (VIDEO) 17:40 Vip 0
GASTOZOVA SESTRA NAKON HAPŠENJA OTKRILA SKANDALOZNE DETALJE Nije mogla više da ćuti, ovo je prava istina: "Izazvane su izvesne traume" 21:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Uživo UKRAJINCI NAPALI GORLOVKU, IMA MRTVIH I RANJENIH Jezivi snimci razaranja u Kijevu, uzbuna u svim regionima, NATO avioni podignuti! 07:05 >> 09:42 Vesti 0
4 ZNAKA DOBIJAJU OGROMNU POVIŠICU U DECEMBRU Evo kome ležu pare na račun - Da li ste vi među ovim srećnicima? 08:06