Nedeljko Kiš KRESNULA SAM SE PRE BRAKA! Goca Tržan progovorila o crkvenom venčanju sa Rašom, pa se našalila na svoj račun! 07:05 Vip 1
Blic/Alo/Đ.M. DRUGA STRANA GLAMURA! Estrada grca u dugovima, a žive na visokoj nozi, dok neki dižu kredite za luksuzne stanove, ovaj pevač zajmi pare za nastupe 11:05 Vip 0
Alo KONAČNO PROGOVORILA! Goca otkrila detalje iz spavaće sobe i sve o prvoj bračnoj noći sa Rašom (VIDEO) 20:00 Vip 0
Alo.rs/D. I. IVAN I JA NISMO NI BILI U CRKVENOM BRAKU: GOCA RASPAMETILA OTKRIĆEM Marinković je sve vreme bio u zabludi, nikome nije jasno! 14:50 Vip 1
Kurir/Alo.rs/D. I. GOCA ILI JE SLAGALA U CRKVI ILI SE NEKAKO RAZVELA BEZ MENE Ivan Marinković tvrdi da je još u braku s Tržanovom, pa otkriva: Miljana mi nudi dete kao sapun! 21:40 Vip 1
Alo.rs/M.A. GOCA TRŽAN SE RAŠI ZAVETOVALA NA VEČNU LJUBAV I PRED BOGOM Pevačicina poruka dan nakon venčanja rečima ohrabrila sve žene (FOTO) 13:30 Vip 0
Alo.rs/M.A. BELA HALJINA, ŠEŠIR I MREŽA PREKO LICA! Goca Tržan zablistala na venčanju, neobična torta oduševila sve prisutne, a evo i koje ima značenje (FOTO) 18:30 Vip 1
Alo.rs/D. I. GOCA NAZDRAVLJA SA GOSTIMA Fotografija pevačice sa svadbenog ručka sve oduševila! 13:51 Vip 0
Alo.rs/V. Đ. VENČALI SE GOCA TRŽAN I RAŠA NOVAKOVIĆ Pevačica se u crkvi zaklela bubnjaru na večnu ljubav, iznenadićete se šta je obukla mlada! (VIDEO) 12:47 Vip 0
Alo/Đ.M. SAZNALA SAM DA JE IŠLA U NARGILA BAR! Goca Tržan otkrila kako vaspitava ćerku, ovo joj striktno zabranjuje, a ipak popušta u nekim stvarima 11:00 Vip 0
Alo.rs SRAM VAS BILO ŠTO SE U TIM GODINAMA OVAKO SLIKATE! Tijana Dapčević smršala 45 kilograma, pa se skinula u kupaći, komentari srušili interent, a ova pevačica je odmah pohvalila (FOTO) 20:35 Vip 2
Alo/M.G. BLAGO RAŠI KAKVU ŽENU IMA Goca Tržan nadmašila samu sebe, gole grudi jedva pridržavala rukama (FOTO) 21:50 Vip 1
Alo/M.G. GOCA TRŽAN POKAZALA SREDNJI PRST Pevačica odlučila da se izoluje od svega, pa ovim skandaloznim potezom šokirala javnost (FOTO) 09:00 Vip 0
Alo/M.G. GORE MREŽE Goca Tržan u toplesu, pevačica se skinula na plaži, pa pokazala zadnjicu u prvom planu (FOTO) 12:45 Vip 0
Alo/M.G. U OVOM IZDANJU JE NISTE VIDELI Goca Tržan sa usisivačem u ruci pokazala kakve domaćice muškarci vole, a da nisu očajne (FOTO) 15:45 Vip 0
Blic/Alo.rs/M.A. JEDEM KAO PTIČICA I STALNO TRENIRAM! Goca Tržan otkrila uz pomoć koje ishrane je liniju dovela do perfekcije, ali i šta je radila na svom licu 17:55 Vip 2
JADNA LI MU MAJKA! Nakon što je Raša izjavio da bi sa njom vrlo rado imao intimne odnose, oglasila se i Suzana Mančić, a njena reakcija je još bolja! 10:53 Vip 0
ALO/Pink/T.Đ DA LI JE SPREMAN DA BUDE SA MNOM IAKO NE BUDEMO IMALI DETE?! Goca Tržan iskreno o odnosu sa Rašom, ali i najosetljivijoj temi! 19:59 Vip 1
Alo/T.Đ TO JE BIO OČAJAN ODNOS Goca Tržan progovorila o pravoj istini koja se krije iza Ivana Marinkovića! 17:30 Vip 1
Alo/M.G. DIGLA RUKE OD NEUSPELIH POKUŠAJA Iako je javno parove ohrabrivala na vantelesnu oplodnju Goca Tržan odustala: "Nemam više snage" 07:50 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05