Informer/Alo/Đ.M. UHVATIO SAM JE SA DRUGIM MUŠKARCEM! Bivši muž Goce Tržan ćutao je godinama, a sada je rešio da progovori i otkrije pravu istinu 10:38 Vip 0
Svet/Alo/A.J. ŠOK ISPOVEST IVANA MARINKOVIĆA Svi su čekali ovo, nikad brutalnije, svima sasuo istinu u lice 15:30 Vip 1
Alo/T.S. Goca Tržan nastupom na Roštiljijadi svojim šarmom i šalom fascinirala Leskovčane 13:10 Vip 0
Alo/A.J. ĆERKA JE U FAZONU DA PRESTANEM DA JE MALTRETIRAM Goca Tržan iskreno o svojoj naslednici, otkrila da li će kročiti na estradu 10:05 Vip 0
Alo/N.S. JOŠ UVEK SE ZABAVLJAMO! Goca Tržan i Raša imaju razlog za slavlje, evo o čemu je reč (FOTO) 16:27 Vip 0
Kurir/Alo/A.J. DEVOJKA GA IZBOLA, DUGOVAO 500.000 EVRA Ovaj rijaliti učesnik je hapšen zbog krađe u marketu, a za svoju decu je izjavio da su mu sekundarni problem 09:51 Vip 1
Alo/N.S. IŠLI SMO PO HLADNIM SALAMA, NIKADA NEĆU TO DA ZABORAVIM! Goca Tržan otkrila kako im je Sneki pomogla 16:50 Vip 0
Alo/N.K./N.D. REKLA SAM MU DA TO NABAVI KAKO ZNA I UME! Goca Tržan otkrila šta je tražila Raši za 10 godina braka (VIDEO) 21:30 Vip 0
Alo/A.M. BIVŠI MUŽ GOCE TRŽAN HOSPITALIZOVAN Ivan Marinković hitno operisan, niko se nije nadao da je stanje toliko ozbiljno (FOTO) 19:08 Vip 0
Alo/N.D/Đ.M. ZORICA BRUNCLIK OKUPILA KREM ESTRADE Spektakl na Tašmajdanu, a njen dolazak izazvao je šok svih prisutnih: Mene ne interesuje da budem gost (VIDEO) 15:11 Vip 0
Alo/A.J. NE BISTE JE PREPOZNALI Isplivala 28 godina stara fotografija pevačice, njen buran ljubavni život tema je medija, a bila je u ovoj poznatoj grupi 14:20 Vip 0
Alo/Đ.M. ŽELI DA SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE Muž Goce Tržan šokirao izjavom, pridružiće mu se i drug, a evo šta na to kaže pevačica 12:20 Vip 0
Scandal/Alo/A.M. MALTRETIRA ME Goca Tržan otkrila kako se Raša ponaša prema njoj u četiri zida, isplivala njihova mračna strana 22:20 Vip 0
Blic/Alo/N.D. DRUGA JE OSOBA OTKAKO NIJE SA IVANOM Komšije razvezale jezik o životu Goce i Raše, evo šta kažu za bračni par 12:10 Vip 0
Alo VREĐAŠ ME I PONIŽAVAŠ, TO NIJE OKEJ Goca Tržan u emisiji kod Snežane Dakić progovorila o brojnim temama i to bez dlake na jeziku (VIDEO) 15:30 Vip 0
Alo/Đ.M. VEZALI GA I U GAĆAMA ODVELI U LAZU Goca Tržan otvorila dušu o Ivanu Marinkoviću, pevačica progovorila o haosu kroz koji je prošla 10:00 Vip 1
N.K. NE VOLIM IH SVE, A NI ONI MENE Goca Tržan oplela po estradi, pevačica progovorila i o sukobima sa koleginicama 07:20 Vip 0
Alo/A.J. M.Č. POJAVILE SE U IDENTIČNIM HALJINAMA Lepa Brena na svadbi sina Suzane Jovanović, a evo koja pevačica i na kom događaju je imala istu kombinaciju 20:50 Vip 0
Grandonline/Alo/N.D. MOLIM SUPRUGA DA NE IZLAZIMO IZ KUĆE Goca Tržan progovorila o depresiji i psihičkim padovima 19:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
NATO NA NOGAMA! FRANCUSKA VOJSKA ZAPUCALA: Dronovi nad nuklearnim oružjem – mornarica otvorila vatru bez oklevanja 16:51 Vesti 2
HELEZ NA STOLU PEVAO PESMU USTAŠKOG PEVAČA Mračna istina o ministru odbrane BiH koji optužuje Vučića 16:37 Vesti 21