"NE ODUZIMAJ MI MOJE DETE, MOLIM TE" Sve o svađi Goce Tržan i njenog supruga, Raša moli samo za jedno: "Ona mi je sve što imam" 08:40 Vip 0
"IZ NAŠE KUĆE MOGU DA GA IZNESU JEDINO U KOVČEGU" Goca Tržan konačno otkrila pravo stanje u odnosu sa Rašom 15:45 Vip 0
NAKON 13 GODINA DONELI KONAČNU ODLUKU! Evo šta se dešava u odnosu Goce Tržan i Raše Novakovića, ovo su detalji 14:45 Vip 0
"KAD ME VIŠE NE BUDEŠ ŽELEO, IDI" Goca Tržan otkrila šok detalje iz braka: "Teško je kada sediš prekoputa nekog ko te ne želi" 17:40 Vip 0
NIJE MOGLA VIŠE DA KRIJE! Ćerka Goce Tržan otkrila u kakvim je zapravo odnosima sa Rašom! (FOTO) 00:45 Vip 0
RAZOTKRIVENO PRAVO STANJE U BRAKU GOCE TRŽAN! Brutalno zapretila Raši: "Iz ove kuće jedino mogu u kovčegu da te iznesu" 22:00 Vip 0
"NE ODUZIMAJ MI MOJE DETE, MOLIM TE" Sve o svađi Goce Tržan i njenog supruga, Raša moli samo za jedno: "Ona mi je sve što imam" 12:20 Vip 0
''PRVI PUT JE DOŠLA NENAJAVLJENA'' Goca Tržan o svekrvi Zorici, evo kako izgleda majke Raše Novakovića (FOTO) 11:59 Vip 0
NAKON 13 GODINA BRAKA DONELI KONAČNU ODLUKU! Evo šta se dešava u odnosu Goce Tržan i Raše Novakovića, ovo su detalji 15:10 Vip 0
OVAKO SE RAŠA PONAŠAO NA PUNOLETSTVU PASTORKE Goca uhvatila mikrofon i zapevala ćerki Leni, a o njegovoj reakciji svi pričaju 09:01 Vip 1
"PRIČALI SU IZA LEĐA, RODBINA SE PITALA DA LI ĆE DA POTRAJE" Svekar i svekrva Goce Tržan raskrinkali pravu istinu o njenom braku 21:30 Vip 0
RAŠA POSLAO GOCI GOLU FOTKU! Sve procurilo javno iz telefona, javno objavljeno, javnost u šoku! (FOTO) 20:50 Vip 0
"DA LI IZGLEDAM KAO NEKO KO SE SVAĐA SA TAKVIMA?" Goca Tržan na spektakularnoj proslavi Željka Joksimovića šokirala! 22:55 Vip 0
"RAŠA ZASLUŽUJE DA MU PEREM NOGE" Goca Tržan iskreno o odnosu sa suprugom, pa poslala jasnu poruku svima! 11:00 Vip 0
"TRI GODINE JE BIO NA OZBILJNIM LEKOVIMA" Goca Tržan obelodanila sve o Rašinom zdravstvenom stanju, ovo javnost nije znala! 07:00 Vip 1
POPLAVLJENA KUĆA GOCE TRŽAN! Nameštaj pliva u vodi, nakon nevremena pokazali haos u domu! 09:10 Vip 0
SADA NEŠTO ZAHTEVA, RADI NA SAT! Ivan Marinković brutalno izvređao muža Goce Tržan, ispričao šokantne stvari! 10:34 Vip 0
TRI GODINE JE BIO NA OZBILJNIM LEKOVIMA! Goca Tržan progovorila o Rašinoj borbi: Od bolova nije mogao ni da svira 14:01 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35