''IMAM POTREBU DA TE BRANIM'' Miljana Kulić stala u zaštitu Ene Čolić, zadrugarka na ivici suza - ganule je njene reči 01:50 Vip 0
MILJANA I BEBICA HITNO NAPUSTILI ELITU! Izvedeni u pratnji obezbeđenja, ovo su svi detalji 15:08 Vip 0
ON DANAS NAPUŠTA ELITU! Sve je spremno za njegov izlazak, ni ne sluti šta se desilo napolju! 06:45 Vip 0
STRANCI ŠERUJU SNIMAK MILJANE KULIĆ ZBOG LEJDI GAGE Ovaj trenutak nasmejao je ceo svet, širi se munjevitom brzinom 20:13 Vip 0
MILJANA PONOVO NASRNULA NA BEBICU! Obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom, karambol u Šimanovcima! 14:38 Vip 0
PRODUKCIJA DONELA ODLUKU O DISKVALIFIKACIJI MILJANE KULIĆ! Brutalno nasrnula na Bebicu, Veliki šef nemilosrdan! 09:15 Vip 0
ŽESTOKA TUČA MILJANE I BEBICE! Obezbeđenje ne zna gde će pre, strašne reči na račun njenih roditelja! 07:55 Vip 0
NIJE SMELA DA OTKRIJE! Miljana Kulić se pohvalila Gastozu koliko je hiljada evra zaradila tokom ''Zadruge 1'', Marinkoviću pala vilica 02:12 Vip 0
''SVE SE POVUKLO, ONO NE DAJ BOŽE DA SPOMINJEM'' Miljana Kulić ide Belom kućom i priča da je Marija ozdravila, doziva je u rijaliti 00:34 Vip 0
MILJANA I MARIJA NAPRAVILE HAOS U BOLNICI! Obezbeđenje hitno reagovalo, ovo su svi detalji 09:00 Vip 0
MILJANA POKUŠAVA DA DOBIJE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA! Bivša cimerka je raskrinkala, otkrila šta je radila! 19:11 Vip 0
"SVI KAŽU DA SAM LOŠA MAJKA" Miljana van sebe, Anđela Đuričić joj se momentalno obratila i ostavila je bez teksta! 18:20 Vip 0
ZOLA BRUTALNO UDARIO NA MARIJU KULIĆ! Spomenuo pokušaj ubistva, skandal neviđenih razmera, rat se nastavlja 14:45 Vip 0
EVO U KAKVOM JE STANJU MILJANA KULIĆ! Nakon prekida trudnoće u uživo programu se obratila njemu! 23:25 Vip 0
MILJAN NAKON ABORTUSA SPAVALA SA CIMEROM IZ ELITE Otkrivena istina u programu uživo, Kulićeva briznula u plač! 14:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26