"ONA JE BOLESNA" Miljana Kulić napravila haos tik pred emisiju, svi su šokirani njenim potezom! (FOTO) 08:20 Vip 1
"NEK MU VRATI JOŠ JAČE!" Marija Kulić se oglasila o žestokom sukobu između Miljane i Bebice 22:05 Vip 0
EVO ŠTA MILJANA RADI DOK SVI SPAVAJU Gledaoci ovo nisu mogli da vide, pojavio se dokaz (FOTO) 21:20 Vip 0
VIŠE NI OBEZBEĐENJE NE MOŽE DA SPREČI HAOS! Jezive scene u Eliti, kraj ovim stvarima se ne nazire! (VIDEO) 17:17 Vip 0
MILJANA OŠURILA BEBICU KLJUČALOM VODOM! On joj uzvratio, skandal trese Belu kuću: "Jao, unakažena mi je faca!" 13:25 Vip 0
HAVARIJA MILJANE KULIĆ NE PRESTAJE! Pobacala stvari u jezero, obezbeđenje ne može da je stigne, čeka se kazna produkcije 12:10 Vip 1
MILJANA NASRNULA NA OBEZBEĐENJE! Haos kakav se ne pamti u rijalitiju, Kulićeva potpuno van sebe! 21:14 Vip 0
MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Šok u Eliti, cimeri ne mogu da dođu sebi (FOTO) 18:00 Vip 0
OBEZBEĐENJE CELU NOĆ NA NOGAMA Miljana Kulić terorisala rijaliti učesnike, polivala ih vodom, preti joj novčana kazna! 14:00 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ I MILJANA PONOVO ZAJEDNO! Završilli u krevetu, Kulićeva ga grli dok spava, učesnici šokirani prizorom 11:15 Vip 1
MILJANI KULIĆ PRETI ŽESTOKA KAZNA HONORAROM? Kulićeva se ne smiruje, haos u Beloj kući u cik zore! 09:40 Vip 0
NEVIĐENI KARAMBOL U ELITI Obezbeđenje hitno uletelo na imanje, nakon uvreda usledio okršaj! 08:40 Vip 0
''NEMOJ DA SKUPLJAŠ POENE NA ŽELJKU' Đuričićeva spomenula Miljaninog sina, Kulićeva zapenila na nju, haos u Beloj kući 18:59 Vip 0
IVANIJA BAJIĆ NA STUBU SRAMA ZBOG UDARA NA MAJČINSTVO ENE ČOLIĆ Učesnici u šoku, Kolektivni haos u Beloj kući! 01:55 Vip 0
''KOŠTA DVA DINARA'' Darko Tanasijević nije imao milosti - jednu zadrugarku ocrnio zbog haljine, opleo po Aleks Nikolić, a Anitu pohvalio 22:51 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
GODINU DANA MRŽNJE BLOKADERA, NISU POŠTEĐENA NI DECA Dečaka (13) zlostavljali, gađali petardama i terali da viče da je "ćaci" 11:15 Vesti 2
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ČARAPE NIKADA NE OSTAVLJAJTE BLIZU KREVETA Kada čujete zašto - neće vam više pasti na pamet to da radite 11:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42