Amina Jusović HITNA ODLUKA VELIKOG ŠEFA! Nasilje se ne toleriše, on je direktno nominovan za izbacivanje zbog svog poteza! 08:29 Vip 0
Amina Jusović HITNA DISKFALIFIKACIJA! Za ovu zadrugarku vrata "Bele kuće" zauvek su zatvorena! 08:07 Vip 0
Milica Veličković ISPLIVALI SKANDALOZNI DETALJI PALČICINE PROŠLOSTI! Matora zapenila, pa otkrila sve što zna: "Mnogo te dobro poznajem od spolja" 07:40 Vip 0
Amina Jusović HAOS ZA CRNIM STOLOM Bilal viteški branio potencijalnu ljubavnicu Divnu DNK, pobesneo, pa režao na zadrugare! 07:00 Vip 0
Amina Jusović "JOŠ UVEK POSTOJI NEŠTO, ZAPLAKAO BIH" Zola otvorio dušu, pa priznao emocije prema Miljani Kulić, plaši se da pogleda ovu uspomenu! 06:30 Vip 0
Amina Jusović "UŽIVAM U TOME ŠTO MU RADIM, UPOZNALA SAM NOVU SEBE" Anđela konačno progovorila o svojim izlivima ljubavi, pa priznala da je ponosna na to! 06:00 Vip 0
Ermin Biberović JEZIVA AGRESIJA PETRUĆIJA Očekuje se odluka produkcije, mnogi likuju da bude momentalno izbačen (VIDEO) 22:30 Vip 0
Ermin Biberović MACA DISKRECIJA OSULA DRVLJE I KAMENJE PO ANĐELI Uporedila je sa stalkom za infuziju, a onda raskrinkala Maju Marinković 21:46 Vip 0
Ermin Biberović "NIJE PRVI PUT LJUBAVNICA" Šok optužbe na račun Anđele Đurićić, njen prljav veš iz prošlosti izašao na videlo 20:53 Vip 0
Ermin Biberović PALČICA URNISALA MARKA MARKOVIĆA Ponizila ga kao nikad do sada, sasula mu brutalno sve u lice! 19:39 Vip 0
Ermin Biberović "ZVEZDAN JE MOJ MUŽ" Palčica razotkrila Anu i iznela detalje iz njene prošlosti, Ćurčićeva zanemela, u sve umešana pokojna Ksenija Pajčin! 18:36 Vip 0
Ermin Biberović OVAJ MIĆIN PRIJATELJ OBASIPA ANĐELU SKUPOCENIM POKLONIMA? Jako je imućan i uticajan, Zvezdan će doživeti nervni slom kada sazna! (FOTO) 18:24 Vip 0
Ermin Biberović MAJA I BILAL U AKCIJI Nisu mogli da se suzdrže, Brajlović nije mogao da odoli kada ju je ugledao golu! (FOTO) 17:31 Vip 0
Ermin Biberović ŽESTOKA SVAĐA ANE I ŽANE Ćurčićeva nastavlja da urniše i napada Zadrugare, raskrinkala Necu i iznela šok tvrdnje o njemu! 16:55 Vip 0
Ermin Biberović PROCURILA PRAVA ISTINA O ANI I ZVEZDANU Slavnić je pokušao jednu stvar pre tri godine, Ćurčićeva u sve uključila i njegovu majku, pravi haos tek sledi 16:13 Vip 1
Amina Jusović "MUČENICE, GLEDAO SAM TE ISPOD DRUGOG" Bilal pročitao Maji pesmu za rođendan, opisao celu njihovu ljubavnu priču, pa ostavio sve u šoku! 14:44 Vip 0
Milica Veličković TAKI NIJE ZAKAZAO! Maju Marinković dočekali bajkoviti pokloni, ne može da skine osmeh sa lica 14:30 Vip 0
Milica Veličković MAJA MARINKOVIĆ PROSLAVLJA ROĐENDAN! Svi pohitali u "Dubiozu", sprema se ludnica! 14:15 Vip 0
Amina Jusović NE PRESTAJE DA PRIČA O ZVEZDANU Ana Ćurčić ne krije da joj je stalo do Slavnićevih reakcija, Zorica joj sasula u lice sve! 13:16 Vip 0
Amina Jusović OVO NIJE OČEKIVALA Milici Veselinović stiglo iznenađenje, zadrugarka van sebe od sreće! (FOTO) 12:45 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46