Amina Jusović "PRVO SAM IZGUBIO BRATA NA TRI MINUTA, A ONDA I SVOJU BEBU" Nemanja Gudelj se slomio, pa zaplakao pred navijačima! 07:45 Sport 0
Nina Denda PRVA ANASTASIJINA FOTOGRAFIJA NAKON GUBITKA BEBE! Gudelj čvrsto grli pevačicu, ljubi je u glavu, a evo gde se nalaze 21:20 Vip 0
Amina Jusović ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ STIŽE U SRBIJU Pevačica dobila papire, evo kada stiže u porodični dom: Potreban joj je mir! 10:20 Vip 0
Amina Jusović RONI SUZE NA TRIBINAMA Prvo pojavljivanje Anastasije Ražnatović nakon gubitka bebe, Gudelj utakmicu posvetio njoj! (FOTO) 09:58 Vip 0
Ermin Biberović BRAT NEMANJE GUDELJA RASPLAKAO SVE SVOJOM PORUKOM Slomljen nakon Anastasijinog gubitka bebe, poručio samo jedno! (FOTO) 22:00 Vip 0
Amina Jusović GUDELJ NAPUSTIO SEVILJU Fudbaler nakon gubitka bebe uslikan u avionu, evo sa kim je bio! (FOTO) 11:59 Vip 0
Nina Denda ANASTASIJA SE VRAĆA U SRBIJU! Nakon gubitka bebe, Ražnatovićeva donela konačnu odluku, evo kako je Gudelj reagovao 10:40 Vip 0
Amina Jusović GUDELJ RASPLAKAO SVE NOVOM OBJAVOM Nakon što su saopštili vest o gubitku bebe, fudbaler sada poslao snažnu poruku! 10:10 Vip 0
Amina Jusović "ODBIJA DA JEDE, JEDVA PROGOVARA" Anastasija nakon gubitka bebe u depresiji, zahteva od porodice samo jedno! 08:09 Vip 2
Vesna Đorđević BOLAN TRENUTAK ZA PORODICU Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj podelili tužnu vest, pa progovorili o gubitku bebe 08:00 Vip 0
Miloš Milenović POBEDU U FINALU ZA NEMANJU Emotivan govor kapitena Sevilje, svi su uz Gudelja 22:34 Sport 0
N.Denda ANASTASIJA DOŽIVELA CECINU SUDBINU! Pevačica sa knedlom u grlu o gubitku bebe, sve se desilo pred svadbu sa Arkanom 12:30 Vip 0
Amina Jusović "IZGUBILA SAM BEBU U TREĆEM MESECU" Tužna vest u domu Ražnatovića, Ceca progovorila o događaju! 08:50 Vip 0
Amina Jusović NAKON GUBITKA BEBE, POTPUNO SE POVUKLA IZ JAVNOSTI Anastasija ugasila društvene mreže, Nemanja joj je najveća podrška! 07:14 Vip 0
M. Kostić "OVO JE BOLAN TENUTAK ZA NAS" Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj izgubili bebu 23:55 Vip 0
N.Denda "KAD POSTANE MAJKA VIŠE NIKAD NEĆE MIRNO SPAVATI" Ceca progovorila o Anastasijinoj trudnoći i otkrila nepoznate detalje 13:20 Vip 0
N.Denda VELIKI BAZEN NASRED DVORIŠTA Evo kako izgleda vila u Sevilji u kojoj žive Anastasija i Gudelj (FOTO) 07:40 Vip 0
Ermin Biberović NEMANJA GUDELJ PRIPREMIO IZNENAĐENJE ANASTASIJI I OSTAVIO JE BEZ TEKSTA Budući tata napravio spektakl u Sevilji (FOTO) 16:21 Vip 0
N.Denda NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! Trudna Anastasija danas proslavlja 25. rođendan, a jedna stvar je skroz dotukla (FOTO) 13:35 Vip 0
Amina Jusović OD PRIZORA ZASTAJE DAH Trudna Anastasija pozirala u bajkovitoj haljini, svi komentarišu da liči na nju! (FOTO) 14:37 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46