"ZARAŽEN SAM JER IGLA NIJE BILA DEZINFIKOVANA" Naš glumac preživeo pravi pakao: Jetra mi je bila otečena, gubio sam snagu! 14:46 Vip 0
ZBOG SUPE IZ KESICE OSTALA PARALIZOVANA I NA RESPIRATORU! Devojka (23) nije je dobro podgrejala i za 24 sata sata usledio je PAKAO! 19:07 Vesti 0
SAMIRA OPTUŽILI DA LAŽE O TEŠKOM STANJU! Skandalozni komentari na račun učesnika Elite, momentalno se oglasio 22:55 Vip 0
MISTERIOZNA BOLEST HARA HRVATSKIM PRIMORJEM! Turisti iz Slovenije dobili čudan osip: Ne zna se šta je, sumnja se na "peščane mušice" 18:30 Vesti 0
PARALIZA, SRČANI PROBLEMI, UMOR Lajmska bolest hara svetom kao nikada do sad, doktori objašnjavaju kako da se zaštitimo 08:15
LAJŠAMINOZU PRENOSE PEŠČANE MUŠICE A OVO SU SIMPTOMI Mnogi turisti zabrinuti posle povratka s mora, sumnjaju da su se zarazili 11:47
SLAVNI PEVAČ NE MOŽE DA USTANE IZ KREVETA! Suočio se s nizom bolesti, otkazao je sve nastupe, prijatelji veoma zabrinuti 13:40 Vip 0
OSTAO SAM BEZ BUBREGA, ISTRULIO JE Baja Mali Knindža jedva preživeo, otkrio jezive detalje: Noga mi se oduzela 17:30 Vip 0
,,BILO JE SMEŠNO, SVE ME JE NERVIRALO" Zvezda ,,Ratova zvezda" progovorila o teškoj bolesti sa kojom se bori, jedan simptom je najgori 16:35
NADUTOST MOŽE BITI SIGNAL ZA UZBUNU Naučnici otkrivaju zašto ovi pacijenti uvek treba da idu na preventivni pregled za rak 15:15
OTAC IH NAZIVA '''SOLARNOM DECOM''' Dečaci boluju od jezive misteriozne bolesti, u toku dana su aktivni, uveče se desi nešto zastrašujuće! (VIDEO) 12:00 Razonoda 0
JOVANA JOKSIMOVIĆ OTKRILA OD ČEGA BOLUJE Voditeljka javno saopštila, niko nije mogao da pretpostavi! 13:50 Vip 0
GVOZDENI BOLNIČKI KREVET SE TRESAO OD MENE Voditeljka RTS-a jedva preživela, progovorila o teškoj bolesti 07:00 Vip 0
ACA LUKAS HITNO HOSPITALIZOVAN! Otkriveno sve o zdravstvenom stanju pevača, otkazani svi nastupi do daljnjeg! 18:26 Vip 0
ACA LUKAS MORAO DA OTKAŽE SVE NASTUPE! Oglasio se njegov menadžer i otkrio šta se dešava sa pevačem 15:01 Vip 1
TELO MI OTIČE, NE MOGU DA SE POMERIM Jelena Tomašević godinama nije znala da boluje od ove bolesti: Ja imam 36, a moje telo 75 godina 06:30 Vip 0
NIJE DEMENCIJA, NITI ALCHAJMER Naučnici su identifikovali novu vrstu gubitka pamćenja sa ,,boljom prognozom" 11:02
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
KROZ FRUŠKU GORU I PREKO DUNAVA: Tunel i most kojim Srbija gradi put budućnosti (VIDEO) 21:16 Vesti 1
MIRZA I JAKOV SPECIJALNI GOSTI NA KONCERTU SAŠE MATIĆA Jozinović otkrio kako utiče popularnost na njega, Selimović mu je dao samo jedan savet 07:59 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
BRNABIĆ O POČETKU PRIJAVE ZA LEGALIZACIJU: Ukoliko bude bilo potrebe, produžiće se i posle 5. februara 10:21 Vesti 22
JEDETE 1 JAJE DNEVNO? Eksperti otkrivaju šta se dešava sa vašim holesterolom, ljudi često nisu svesni 08:30