Alo/N.S. POKAJAO SE Mateja odmah prišao Sandri da ispravi svoju odluku, njena reakcija šokirala je sve 18:00 Vip 0
Alo/N.S. ODMAH SE OBRATIO MININOM BIVŠEM Mateja Matijević odlučio je da Mensura nagradi, Ajdarpašić mu sasuo sve u lice 17:35 Vip 0
Alo/Đ.M. IZABRAN POSLEDNJI VOĐA ZADRUGE 5! Izbačena zadrugarka donela odluku, pomrsila konce bivšim cimerima, a evo i ko je najviše na udaru 12:30 Vip 0
Alo/A.J. HITNA ODLUKA PRODUKCIJE Momentalna kazna za Mateju Matijevića, evo šta je zadrugar uradio misleći da ga kamera ne snima 08:40 Vip 2
Alo/N.S. KAJE SE ZBOG VEZE SA MATEJOM? Anđela Đuričić osvrnula se na vezu koju je imala: Ne delim iste ciljeve sa njim 20:39 Vip 0
Alo/N.S. NEMA ZLE KRVI IZMEĐU NAS Oglasio se Nenad Aleksić Ša nakon priče da Mateja prekida druženje sa njim 20:08 Vip 0
Alo/N.S. STIGLO IZNENAĐENJE Zadrugari vrisnuli od sreće, radovali se kao mala deca (FOTO) 15:48 Vip 0
Alo/A.J. PREŠLA MU PREKO PONIŽENJA Mina odlučila da Matijeviću oprosti sve i ponovo padne u njegov zagrljaj 14:50 Vip 0
Pink/Alo/A.J. OGLASIO SE ŠA NAKON PRIČE DA SE MATEJA ODRIČE DRUŽENJA ZBOG TARE Evo da li će nastaviti prijateljstvo sa bivšim dečkom svoje devojke 12:52 Vip 0
Alo/A.J. POSTAO MI JE JAKO DRAG Mateja progovorio kako se osećao kada ga je Ša ignorisao, pa prokomentarisao moguće pomirenje sa Tarom 09:37 Vip 0
Alo/A.J. NISAM POTRČKO, NE RADIM TO NA SILU Mina nikad iskrenije progovorila o odnosu sa Matejom, on napravio haos 07:35 Vip 0
Alo/A.J. PRVI PUT IMAM STRAH DA DOĐEM KUĆI Mina se slomila, kaje se zbog svoje prošlosti, u suzama drvetu postavila ovo pitanje 15:15 Vip 0
Alo/Đ.M. DIVLJA AKCIJA MINE I MATEJE! Imali žestok se*s u punoj spavaćoj sobi, zadrugarima popadale vilice, svi ih gledali (VIDEO +18) 07:45 Vip 0
Alo/N.S. ONA JE OBRNULA IGRICU Dino Dizdarević obelodanio sve planove Anđele Đuričić: Ona se spremala četiri meseca za rijaliti 13:39 Vip 0
Alo/Đ.M. MINA PROPALA U ZEMLJU OD BLAMA Mateja priznao da li su mu devojke u Zadruzi paravan, a onda se dotakao emocija prema Dinu Dizdareviću 08:45 Vip 0
Alo/N.S. DAO JOJ NADU ZA POMIRENJE? Mateja izabrao Minu za omiljenu osobu, ona nije krila oduševljenje 10:34 Vip 0
Alo/Đ.M. LAŽNA SI I ISFOLIRANA Anđela Đuričić raskrinkana u programu uživo, zadrugarka stavljena na stub srama, izgovorio joj brutalne reči 18:55 Vip 0
Alo/N.S. URNEBESNO! SLUŠKINJA VRBAŠKI Mina odlučila je da izmasira stopala Mateji kako bi ga zadržala pored sebe 09:45 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26