NAŠ PEVAČ JE PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI Jezivi detalji šokirali su javnost, dva puta su ga sahranjivali! 06:00 Vip 0
MORAO SAM KUĆU DA DAM ALBANCIMA! Pevač ispričao potresne detalje, izgubio sve na Kosovu, pa preživeo pakao! 08:00 Vip 0
"RADO BIH U SVOJU KUĆU PRIMIO UGROŽENU PORODICU" Pevač ganuo javnost, ponudio pomoć nakon razornih poplava u BiH 22:15 Vip 0
"RAZVEO SAM SE, ALI SPAVAM SA ŽENOM U KREVETU" Pevač šokirao priznanjem, ostavio sve bez teksta 08:55 Vip 0
NAŠEM PEVAČU UMRLA SUPRUGA (33) Ostao je sam sa četvoro dece, potresni detalji rasplakali su javnost! 08:35 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ PLAKAO U PROGRAMU UŽIVO! Javno otkrio razlog zbog kog je prolio suze u emisiji! 17:32 Vip 0
ONI SU POBEDNICI "NIKAD NIJE KASNO" Hteo je da odustane od takmičenja zbog bolesti majke, a sada osvojio vrednu nagradu! 07:45 Vip 0
OVAJ DETALJ SIGURNO NISTE ZNALI O DŽEJLI RAMOVIĆ! Pevačica nikad iskrenije o Zvezdama Granda: To mi je bolna tačka... 19:20 Vip 0
KO JE OD NJIH POKUŠAO DA PREVARI PRODUKCIJU? Skandal o kom bruji region, ovo je spisak polufinalista "Nikad nije kasno" 12:45 Vip 0
MOMENTALNO OGLAŠAVANJE ŽIKE JAKŠIĆA! Dvojica polufinalista „Nikad nije kasno“ diskvalifikovani zbog malverzacija! 09:50 Vip 0
UPOZNAO JE ROĐENOG BRATA NAKON 53.GODINE Usvojen je kao beba, velike planove prekinula smrt 10:20 Vip 0
NAŠ PEVAČ U EMISIJU DOVEO SINA KOJI JE POBEDIO LEUKEMIJU! Žika Jakšić jedva zadržao suze, emotivne scene sve rasplakale 08:20 Vip 0
UMRO MI JE SIN I MISLILA SAM DA NIKADA NEĆU ZAPEVATI! Žika Jakšić zaplakao nakon bolne ispovesti pevačice, u studiju muk 16:45 Vip 0
KANTA BENZINA MU JE EKSPLODIRALA U RUCI Pevačevo lice puno je ožiljaka, a trenutno leži u bolnici 10:50 Vip 0
IMAŠ 19 GODINA, ŠTA SI ČAČKALA TA USTA? Žika Jakšić usred emisije napao ćerku takmičarke: Ružno je na kilometar 11:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0