CRNI KRUG OKO WC ŠOLJE SPADA ZA TREN OKA Sirće jeste dobro za razaranje prljavštine, a evo šta je još bolje za ovo 10:07
POJAVILA MI SE ODVRATNA BUĐ U TUŠ KABINI Uništila sam je preko noći i to sa sastojkom od 200 dinara 14:49
KAKO DA VAM SE MAŠINA ZA VEŠ NA UBUĐA? Ovo nikada ne uradite posle pranja, a može vam usmredeti odeću sledeći put 20:30
IZBELJIVAČ NI U LUDILU Ove 2 stvari bolje čiste kupatilo, domaćice se kunu u njih, uvek su im na dohvat ruke 21:03
OVE PRELEPE BILJKE SU SPAS ZA VLAGU U KUĆI Nabavite ih i zaboravite na vlažne zidove i miris buđi 13:20 Razonoda 0
HEMIKALIJE PADAJU U ZABORAV Od sada ćete dom čistiti samo sa ovim prirodnim proizvodom, ekspresno uništava buđ 09:36
ANA JE POKAZALA KAKO ČISTI BUĐ U KUPATILU Sve što vam treba su 3 jeftina sastojka, sve će da zablista! 13:15
MILA OVAKO ČISTI BUĐ Njen dom zablista kada naprska prirodnu mešavinu, potrebna su samo 2 sastojka 10:02
OTKRIJTE BUĐ PRE NEGO SE POJAVI NA ZIDOVIMA Jednim pokretom ruke, saznaćete da li se u stanu već razmnožava plesan 16:00
ZA 3 MINUTA REŠAVA BUĐ U KUPATILU Napravite sprej uz pomoć prirodnih sastojaka, odmah ćete zaboraviti na hemikalije 18:30
IZGLEDA KAO BUĐ, ALI NIJE Bakterija koja raste u kupatilu može biti kobna po zdravlje, prepoznaćete je po ovoj boji 17:05
ANA PRSKA OVE 2 STVARI NA BUĐ Zaboravila je na hemikalije od kad koristi prirodno rešenje, njena tuš kabina blista 11:09
BUĐ MOMENTALNO NESTAJE Dodajte šolju ovog sredstva u veš mašinu i zavese će ponovo biti bele, domaćice kunu u ovaj trik 21:00
BUĐ NESTAJE IZ MAŠINE Ove navike provereno eliminišu nemilu pojavu, ponovo će biti čista i mirisna 18:32
SPREČITE BUĐ PRE NEGO ŠTO BUDE KASNO Navika od 10 minuta će spasiti vaš dom od čestog problema, domaćice se kunu u nju 18:30
UPOZORENJE NAUČNIKA Sušenje mokrog veša u zatvorenom može izazvati teške posledice, evo ko je najugroženiji 08:21 Razonoda 0
BUĐ NESTAJE ZA 10 MINUTA Ovo sredstvo je provereno bolje od belog sirćeta, silikon će biti kao nov za čas 21:05
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0