Alo/Amina Jusović NE MOŽE DA JE GLEDA OČIMA Maja otkrila koliko je nerviraju zadrugari, a Brendon priznao da mu je ona trn u oku! 14:10 Vip 0
Alo/Amina Jusović PRELOMIO Zola rekao Slađi šta mu smeta u njihovom odnosu, pa zaprepastio izlaganjem, niko ne može da veruje o čemu je reč! 13:50 Vip 0
Alo/M.V. NA IVICI SUKOBA EPSKIH RAZMERA! "Poršelina" žestoko zamerila Brendonu ponašanje, ovo više neće da toleriše 12:10 Vip 0
Alo/A.J. "IZGLEDAŠ KAO LUTKA BEZ KOSTIJU" Brendon sasuo Maji sve u lice, ona se zabezeknula! 18:25 Vip 0
Alo/E.B. BRENDON NE MOŽE DA VERUJE ŠTA MU SE DESILO Slađa ga potpuno razorila, a evo zbog čega je zakukao! 15:16 Vip 0
Alo/A.J. "JAHAČICE APOKALIPSE" Brendon razvezao jezik o cimerkama, pa njoj uputio niz brutalnih uvreda! 19:30 Vip 0
Alo/A.J. "LAŽNO SI FINA, KAO ONE U PSIHIJATRIJSKIM USTANOVAMA" Žestoki sukob u Zadruzi, Brendon nije štedeo ovu cimerku, pa joj sasuo sve u lice! 16:20 Vip 0
Alo/E.B. SKANDAL! Brendon napolju krišom snimao Maju i Filipa, pa obelodanio svu njihovu intimu, evo šta su sve radili! 13:41 Vip 0
Alo/A.J. "MRZI SEBE" Janjuš otkrio šta ga je razočaralo kod Zorice, a onda se nadovezao Brendon, pa osuo rafal! 15:11 Vip 0
Alo/E.B. SLAVNIĆ JEZIVO PRETI ZADRUGARU Korak ga deli do novog zločina, na ovaj način pretio i mladiću kog je ubio, uznemirio i ukućane! 08:40 Vip 0
Alo/A.J. ZALJUBIO SE? Brendon nahvalio ovu cimerku, pa otkrio detalje koji se do sada nisu znali! 10:40 Vip 0
Alo/N.D. "BLAMIRALA ME JE " Brendon otkrio šta se dešavalo pre Zadruge, evo zbog čega se više ne druži sa Majom, pomenuo je i Aleksandru Subotić 11:40 Vip 0
Alo/N.D. "DRO*O JEDNA" Nakon Slađe, Maji još jedan prijatelj okrenuo leđa, sasuo joj sve u lice: Isfrustrirana si jer te bivši ignorišu! 19:40 Vip 0
Alo/N.D. TUČA U BELOJ KUĆI Sauer i Brendon u žestokom okršaju, obebeđenje reagovalo: UDARIO SI ME U REBRA 10:05 Vip 0
Alo/N.D. "IMALI SMO SE*S PRED ULAZAK U ZADRUGU" Maja Marinković raskrinkala cimera, PA PROGOVORILA O NJEGOVOM OPREDELJENJU 22:30 Vip 0
Alo/E.B. MARKO SMILJIĆ ŽESTOKO NAPAO UROŠA ĆERTIĆA: Nikad besniji, Brendon se OBRUŠIO NA NJEGA! 07:45 Vip 0
Telegraf/Alo/M.K. TAKI SE OBRATIO BRENDONU, Nakon svađe između Radonjića i Maje odlučio je da se oglasi, skandal 01:25 Vip 0
Alo/N.D. PROGOVORIO O NESTALOJ MARIJANI Brendon se prisetio poznanstva sa zadrugarkinom sestrom: Vaš otac mi se zahvalio što sam je podržao 13:33 Vip 0
Alo/A.M. ZAPENILA ZBOG NJE Matora zauvek završila sa Super Cvetom, optužila je da je dvolična 18:51 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PRETUČENOG DEČAKA (7) IZBACILI IZ ŠKOLE, KRVAVOG GA NAŠLI PROLAZNICI Vršnjačko nasilje u Vlasotincu 11:44 Hronika 0