Pink/Alo/A.J. "OMAĐIJALA ME, SKOČI MI ŠEĆER KAD POMISLIM NA NJU" Janajuš brutalno o Maji Marinković, a evo koga krivi za sve! 17:40 Vip 0
Alo/A.J. "MNOGO TOGA SMO PROŠLI" Janjuš nikada iskrenije o odnosu sa Carem, evo šta kaže za njihov sukob 21:05 Vip 0
Alo/E.B. JANJUŠ RASKRINKAO VELIKU TAJNU ANE ĆURČIĆ Ukućani nisu mogli da veruju, u sve umešana i Kija Kockar, skandal! 07:04 Vip 0
Pink/Alo/B.S. OGLASIO SE JANJUŠEV BRAT PA OTKRIO SVE Boris je dao svoj sud o prijateljstvu Marka i Filipa pa se nadovezao na Sanju Grujić i da li je Janjušević bio sa njom 21:30 Vip 0
Alo/N.D. "TO JE BILO POSLE TROJKE" Maja progovorila o odnosu sa Janjušem, pa priznala sa kojim je još zadrugarom bila intimna 12:00 Vip 0
Alo/N.D. OVO SE KRIJE IZA NJIHOVOG SUKOBA Evo zbog čega je puklo prijateljstvo Janjuša i Cara, otkriven je pravi razlog! 10:35 Vip 0
Alo/A.J. ISPLIVAO DOKAZ Društvenim mrežama kruži skandalozan snimak na kome Sanja pokazuje Janjušu gole grudi (VIDEO) 21:00 Vip 0
Pink/Alo/A.J. "SPAVALI SU PORED MENE, ZA TO SU SVI ZNALI" Stefan Karić otkrio pikantne detalje iz odnosa Janjuša i Sanje Grujić, a tek da čujete šta je rekao o njegovom prijateljstvu sa Carem! 16:20 Vip 0
Alo/A.J. ŠTA ĆE ZVEZDAN REĆI? Valentina dala sve od sebe da ubrza Janjušev oporavak, nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog onoga što je uradila! 15:40 Vip 0
Alo/M.V. SANJA GRUJIĆ ISEKLA VENE! Isplivale jezive scene, zadrugarka pokušala sebi da oduzme život pa zakukala na sav glas 10:06 Vip 0
Alo/N.D. NA STUBU SRAMA Janjuš nije jedini, evo sa kojim zadrugarima je još Sanja Grujić bila intimna, šok! 09:55 Vip 0
Alo/A.J. "SAMO SAM ČEKAO DA SE OVO DESI" Car iskreno o prijateljstvu sa Janjušem, a jednu stvar mu nikada neće oprostiti! 20:00 Vip 0
Alo/A.J. NEPOMIČNO LEŽI Divna DNK jedva izvukla živu glavu, ne može da ustane iz kreveta! (FOTO) 18:00 Vip 0
Alo/A.J. EVO KAKVE POVREDE JE ZADOBIO Nakon haosa sa Carem, Janjuš u gipsu vraćen u Zadrugu! 16:00 Vip 0
Alo/N.D. OTKRIVENE JANJUŠEVE POVREDE Nakon što je nasrnuo na Filipa Cara, bivši košarkaš trpi nesnosne bolove! 12:30 Vip 0
Alo/N.D. LOMI SVE PRED SOBOM! Filip Car kao razjarena zver, zadrugari pokušavaju da ga savladaju 10:30 Vip 0
Alo/N.D. OPKOLILO IH OBEZBEĐENJE Janjuš van sebe zbog svađe sa Carem, bivšem prijatelju je poručio samo jedno! 09:45 Vip 0
Alo/A.J. SUOČILI SE Nakon izdaje koju je Car priredio Janjušu, konačno rekli jedan drugom sve u lice! 20:20 Vip 0
Alo/A.J. KIVAN NA BIVŠEG DRUGA Nakon što je Filip Car izdao njegovu tajnu u vezi Sanje, Janjuš otkrio zbog čega je besan! 18:53 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46