"GADE MI SE PRELJUBNICE" Pevačica u emisji osula paljbu: "Ne bih mogla da se ubacim u kožu tih osoba" 08:54 Vip 0
''OPRAVDALA BIH EPITET BRENINE SNAJKE GLASOM I STASOM'' Nadicu Ademov su povezivali sa pevačicinim sinom, sad žustro odgovorila (VIDEO) 18:58 Vip 0
''NISAM JA PRINCEZA, VEĆ KRALJICA BAKŠIŠA'' Nadica Ademov bez dlake na jeziku o romskim svadbama: ''Traže mi ključeve stana i auta nazad'' 20:02 Vip 0
"PITALI STE ME TO 550 PUTA, A NJU NIKAD" Nadica Ademov napravila haos u emisiji zbog pitanja o Aleksandri Prijović 00:20 Vip 0
KAKO GORI NADICA ADEMOV! Pesmom "Kuku" zapalila mreže, pokazala vrele noge i još jači dekolte: "Kraljice, ubijaš" 16:00 Vip 0
NEKADA JE PRODAVALA GAĆE I ČARAPE, A ONDA JE SMUVALA MILIONERA Pevačica sada živi luksuznim životom, a dane je provodila na pijaci! 08:35 Vip 0
NADICA ADEMOV VAN SEBE ZBOG NASILJA! Ne može više da ćuti, oglasila se i otkrila stravične detalje! 16:00 Vip 0
NEKADA JE PRODAVALA GAĆE I ČARAPE, A ONDA JE SMUVALA MILIONERA Pevačica sada živi luksuznim životom, a dane je provodila na pijaci! 06:30 Vip 0
POPOVIĆ JE BIO U ŠOKU KAD ME JE VIDEO, PITAO JE ŠTA TRAŽIM TU! Veliko priznanje naše poznate pevačice 16:15 Vip 0
NEKADA JE PRODAVALA GAĆE I ČARAPE, A ONDA JE SMUVALA MILIONERA Pevačica sada živi luksuznim životom, a dane je provodila na pijaci! 13:30 Vip 0
VERILA SE NADICA ADEMOV! Milioner joj priredio nesvakidašnje iznenađenje, zaprosio je dijamantskim prstenom (FOTO) 17:30 Vip 0
NAŠA PEVAČICA DANAS PROSLAVLJA ROĐENDAN! Ne možete ni da pretpostavite koliko godina ima, podatak je šokantan, ima dvoje dece! 11:20 Vip 1
KREM ESTRADE NA PRVOM ROĐENDANU ĆERKICE NAŠE PEVAČICE! Folkerku i muža retko viđamo u javnosti, a njen dolazak je sve iznenadio! (FOTO) 21:32 Vip 0
FOLKERKA BLISTA NA PRVOM ROĐENDANU ĆERKICE! Bujno poprsje svi su primetili, ali i supruga milionera! (FOTO) 20:20 Vip 0
NAŠA PEVAČICA I MUŽ MILIONER NAPRAVILI GALA PROSLAVU Slave ćerki prvi rođendan, dekoraciju ne može svako da priušti! 18:41 Vip 0
NAŠU PEVAČICU SAČEKAO ŠOK NAKON IZLASKA IZ PORODILIŠTA Nije mogla da sakrije emocije, odmah se oglasila 10:43 Vip 0
IZGLADIĆEMO ODNOSE KAD ODEMO KUĆI Nadica Ademov izašla iz porodilišta, pa progovorila o mužu 13:15 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
BOKAN O NAPADU NA DEČAKA IZ KRALJEVA To pokazuje svu strahotu efekata blokaderske priče, u poslednjih godinu dana otvoren lov na ljude 14:13 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 13:59 Vesti 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35