''NE MOŽEŠ SEDETI SAMO...'' Glumac saterao Sanju Marinković u ćošak o nalaženju muškarca, pa joj pohvalio dekolte, voditeljka u šoku (FOTO) 06:30 Vip 0
"DA NEKO UĆUTKA I SANJU MARINKOVIĆ" Nesvakidašnja scena u emisiji, voditeljka zanemela na ovo pitanje, glumac joj poručio samo jedno! 17:12 Vip 0
SVI U ŠOKU U KAKVOM JE IZDANJU SANJA MARINKOVIĆ VODILA EMISIJU! Izbacila grudi, haljina sa zlatnim lancima pokazala intimne delove (FOTO) 18:55 Vip 0
OTIŠLA SA RTS-A, PA RAZVEZALA JEZIK Voditeljka progovorila o platama: "Radila sam 5 godina bez dinara!" 10:30 Vip 0
"REČENO MI JE DA MI JE UKINUT HONORAR NA TELEVIZIJI" Sanja Marinković ne može više da ćuti: "To što sam dobila nije bilo ni 200 evra" 23:00 Vip 0
"OD RUŽNIJE NEMA RUŽNIJA" Sanja Marinković zgrozila komentarom na sramnu izjavu, pevačica žestoko udarila na nju! 13:50 Vip 0
ON NIKADA NEĆE KROČITI U EMISIJU SANJE MARINKOVIĆ! Voditeljka ne krije koji je pravi razlog! 13:15 Vip 0
"DA NEKO UĆUTKA I SANJU MARINKOVIĆ" Nesvakidašnja scena u emisiji, voditeljka zanemela na ovo pitanje, glumac joj poručio samo jedno! 07:00 Vip 0
NAPADNUTA VODITELJKA U EMISIJI UŽIVO! Došlo do žestokog okršaja: "Nisam ja kriva, molim te!" 13:20 Vip 0
SKANDAL U EMISIJI, PEVAČICA IZLETELA IZ STUDIJA! Voditeljka van sebe: "Ološ i kompleksaš, ne zovi me više!" 08:20 Vip 0
PRESEDAN U EMISIJI SANJE MARINKOVIĆ, OVO SE JOŠ NIJE DESILO Pevačica isprozivala voditeljku: "Ti, bre, otkad si se razvela suknja sve kraća" 17:15 Vip 1
''MALO JE FALILO DA UĐEM PRE NEGO ŠTO JE PALA BOMBA'' Sanja Marinković o bombardovanju zgrade Rts-a i pogibiji njenih kolega 11:00 Vip 0
NAPUSTI EMISIJU ODMAH! Sanja Marinković izgubila kontrolu u emisiji zbog gosta, voditeljka van sebe! 21:40 Vip 0
SANJA MARINKOVIĆ PONIZILA STANIJU DOBROJEVIĆ! Sasula joj sve u lice u emisiji uživo, starleta napravila opšti haos! 00:15 Vip 0
JELENA KARLEUŠA SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA VODITELJKOM PINKA Pljuštale uvrede u emisiji uživo, pop diva joj ovako zapretila! 13:25 Vip 0
"NASTRADALA JE NAKON ŠTO JE BILA KOD MENE U EMISIJI" Sanja Marinković otkrila jezive detalje o smrti pevačice 17:48 Vip 0
ZBOG SAŠE POPOVIĆA JE IZBAČENA SA PINKA Voditeljka napravila haos u emisiji, o ovome je brujala javnost! 11:35 Vip 0
SREĆNE VESTI U DOMU SANJE MARINKOVIĆ! Voditeljka sija od sreće, potvrdila sve javno (FOTO) 00:10 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46