Amina Jusović "TREBA MI NEKO MALO MLAĐI" Divna DNK zavodljivim plesom oborila Bilala s nogu, pa mu dala do znanja da je spremna da ga postavi na Markovo mesto! 07:54 Vip 0
Amina Jusović HAOS ZA CRNIM STOLOM Bilal viteški branio potencijalnu ljubavnicu Divnu DNK, pobesneo, pa režao na zadrugare! 07:00 Vip 0
Amina Jusović "NEMAM KONKURENCIJU, A ONE SU LJUBOMORNE NA MENE" Divna ponosna zbog svojih simpatija prema Bilalu, a njegov odgovor zaprepastio sve! 07:58 Vip 0
Ermin Biberović "IŽIVLJAVAO SE NAD NJOM" Nakon što je Divna DNK iznela kako ju je otac krvnički tukao, Marko otkrio još više detalje jezivog nasilja koji je trpela! 22:35 Vip 1
N.Denda "ON MI JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA" Divna DNK progovorila o problemu sa kičmom: Bacio me na krevet i nije se pokajao! 18:00 Vip 0
Amina Jusović "DAJEŠ MI NADU, GLEDAŠ ME DRUGAČIJE OD OSTALIH" Divna DNK na korak da prevari Marka, priznala šta je remeti da mu se totalno preda 07:40 Vip 0
N.Denda "DEVOJKA ME JE SNIMALA SA DRUGIM ŽENAMA" Bilal Brajlović šokirao priznanjem, otkrio detalje bivše veze 16:10 Vip 0
Amina Jusović "NE BI MI BILO DOBRO, U ZEMLJU BIH PROPAO" Nakon što je Divna javno priznala simpatije prema Bilalu, oglasio se Marko DNK, pa priznao da li je napolju vara! 13:27 Vip 0
Amina Jusović "POSTOJE VARNICE, POTREBNA MU JE OSOBA KAO JA" Divna DNK ne krije osećanja prema Bilalu, novom izjavom zaprepastila zadrugare 07:40 Vip 0
Alo! O.Konatar BACILA OKO NA CIMERA Nakon što joj je suprug napustio rijaliti, Divna zapazila ovog muškarca 01:00 Vip 0
Amina Jusović "JAO, TEŠKO MENI" Divna DNK u očaju moli za pomoć, ne zna kome da se obrati, ovo je najviše muči! 11:30 Vip 0
N.Denda OVAKO NEŠTO OD NJE NISTE OČEKIVALI Udata Divna DNK priznala emocije prema zadrugaru: "Sviđa mi se, tresao bi nam se krevet" 20:36 Vip 0
Alo/Amina Jusović "TREBA TI ŠKOLA, DOĐI DA SE TRESE KREVET" Divna DNK priznala da se zaljubila u ovog cimera, probudila maštu, pa frapirala zadrugare! 09:20 Vip 0
Alo/Milica Veličković OVO JE SESTRA DIVNE DNK! Imaju isti zdravstveni problem, a kada vidite kako izgleda šokiraćete se 10:25 Vip 0
Alo/A.J. NE MOŽE DA DOĐE DO DAHA OD SUZA Divna DNK se slomila zbog smrti oca, a one joj pružaju utehu! 17:40 Vip 0
Pink/Alo/A.J. TUGA BELOJ KUĆI! Učesnici Zadruge preminuo otac, suze i jecaji odzvanjaju imanjem! 17:30 Vip 0
Alo/A.J. OVOME SE NIKO NIJE NADAO Divna DNK bljuje vatru na Anđelu, pa izrešetala Zvezdana argumentima! 18:07 Vip 0
Blic/Alo/E.B. EVO U KAKVOM JE STANJU MARKO DNK Divna se gušila u suzama, a sada otkriveno sve i o njegovoj prevari! 18:50 Vip 0
Alo/B.S. PROŠLA KROZ PAKAO KADA JE IZGUBILA BEBU Divna DNK ispričala svoju najveću tragediju, utehu našla u crkvi, a ovako se nosi sa bolom 15:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26