Amina Jusović BILAL MI JE PRIZNAO LJUBAV Divna DNK otkrila sve o tajnom planu, pa priznala da će joj ovo spasiti brak! 22:43 Vip 0
Amina Jusović DIVNU ČEKA PAKAO Pijani Marko najavio jeziv doček, doveo njega u kuću, pa isplanirao sve do detalja! 14:26 Vip 0
Milica Veličković DIVNA DNK RASKRINKALA MIKICU I MILICU! Iznela sve ono što niko nije znao, u potpunosti ih razotkrila 06:00 Vip 0
Milica Veličković PROGOVORILA O VRADŽBINAMA I BILALU! Divna Dnk konačno priznala sve, a ovu njenu reakciju niko nije očekivao! 10:25 Vip 0
Milica Veličković DIVNA DNK OBELODANILA SVOJE ZAVODNIČKE TEHNIKE! Otvoreno rekla Bilalu kako stvari stoje, pa poručila: "Muškarca zavodim očima"! 16:40 Vip 0
Nina Denda "SVAKU PREVARU SAM MU VRATILA" Divna Dnk otkrila sve o odnosu sa Markom, zadrugari ostali u šoku 17:40 Vip 0
Amina Jusović DIVNA I BILAL ZAVRŠILI ZAJEDNO U KREVETU! Uživali u čarima praznog hotela, pa zajedno dočekali jutro! 07:40 Vip 0
M. Kostić OVU NEDELJU NEĆE ZABORAVITI Divna DNK izabrala Bilala za omiljenog, Brajlović odmah postavio ultimatum 01:20 Vip 0
M. Kostić SANJA GRUJIĆ NIKAD OŠTRIJA Zadrugarka omalovažavala Divnu zbog njenog invaliditeta, čeka je oštra kazna? 21:40 Vip 0
M. Kostić STIGLO PISMO VELIKOG ŠEFA Nova odluka saopštena zadrugarima, Crni sto u neverici 20:00 Vip 0
Milica Veličković OGLASILA SE MAJKA ANE SPASOJEVIĆ Prokomentarisala zbližavanje sa Bilalom, pa poručila: "Skida Divninu magiju" 23:00 Vip 0
N.Denda LJUSKE OD JAJA, PAPIRI SA ČUDNIM PORUKAMA... Zadrugari u panici zbog magijskih obreda, "bela kuća" postala kuća strave! 12:15 Vip 0
O.Kosovac BIZARNO Divna DNK pretila paganskim običajima, pa prešla na stvar, "Bacila sam crnu magiju na Bilala!" 08:15 Vip 0
Ermin Biberovič DIVNA OSTAVILA BILALU JEZIVU PORUKU Takmičari zanemeli, svi se pitaju šta se dešava s njom?! (VIDEO) 22:00 Vip 0
Ermin Biberović EVO ŠTA SU ZADRUGARI STAVILI BILALU U KREVET Javnost zabrinuta za njegovo stanje, uopšte nije dobro! 20:33 Vip 0
N.Denda VODIĆE GA NA SKIDANJE MAGIJE Oglasio se Bilalov najbolji prijatelj, ne krije da je zabrinut za njegov život nakon Divninih vražbina 11:40 Vip 0
N.Denda "ISTINA JE, BACILA SAM MU VRADŽBINE" Divna Dnk bacila crnu magiju, Bilal trpi velike posledice, evo o čemu je reč 11:25 Vip 0
Amina Jusović LJUBAVNICE DOVODIO U NJIHOVU KUĆU Divna progovorila o Markovim aferama, pa iznela sve detalje! 07:00 Vip 0
Ermin Biberović MARKO DNK MORTUS PIJAN! Dok Divna plače za njim u Zadruzi, njen muž okrenuo list i započeo novi život 16:01 Vip 0
Amina Jusović ZAPREPASTILA SVE Zadrugari napali Bilala zbog raskalašnog života, a Divna skočila u pomoć, pa srčano odbranila simpatiju! 12:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26