Alo.rs NEMOJ DA LAŽEŠ! LAŽEŠ! Šešelj žestoko opleo po Ostojiću, a onda je Bokan otkrio šta se dešavalo tokom reklama (VIDEO) 07:00 Vesti 1
Alo.rs ŠEŠELJ NEOČEKIVANO REAGOVAO Vojvoda rekao šta misli o tome što Nikola Jokić ne igra za reprezentaciju 21:16 >> 21:28 Vesti 5
Alo.rs TOTALNI PREOKRET U CRNOJ GORI - DRITAN NEĆE KRIVOKAPIĆA?! Šešelj otkrio šta se krije iza Rezolucije o Srebrenici - Raskrinkavanje velike podvale u Crnoj Gori 20:53 Vesti 1
Alo.rs ČEDA ZAKUKAO U HIT TVITU Ne mogu tako više da živim, da se vozim gradom u džipu, da me neko maltretira! 21:39 Vesti 6
Alo.rs ŽESTOKO U EMISIJI "HIT TVIT" Vladimir Đukanović otkrio veliku podvalu - Krivokapić pokušao da prevari SPC 21:14 >> 23:21 Vesti 0
Alo/K.Ć Post koji je nasmejao celu bivšu Jugoslaviju: Tražio je poznatu pesmu od Indexa, plakaćete od smeha kada vidite kako ju je nazvao 12:10 Razonoda 2
Alo.rs OVI LJUDI OZBILJNO NISU NORMALNI, SVA TROJICA: Premijerka šokirana rečima Vladimira Vuletića, očekuje hitno reagovanje 21:53 Vesti 8
Alo.rs/K.Ć Ovaj oglas koji je dao "otac genijalac" u novinama je nasmejao celu Srbiju 17:30 Razonoda 0
Alo.rs Šapić o napadima na Vučićevog sina: Pokušaji da se nanese politička šteta preko deteta su podli i odvratni! (VIDEO) 22:16 Vesti 9
Alo.rs Kapetan Dragan poručio Hrvatima: Napravite tu bazu na Kosovu, napravite je što bolje jer Srbi uskoro dolaze i uzeće vam je! 22:36 Vesti 1
Alo.rs Nenad Čanak napravio pometnju u programu uživo: Verica Bradić odmah reagovala i tražila da odgovori zašto to radi 22:08 Vesti 0
Alo.rs/Informer Dačić izazvao pometnju u Hit tvitu: On je član Kurceve, Kurčeve, kur... Kako se kaže... Voditeljka kao iz topa reagovala! (VIDEO) 12:52 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 1
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26