Alo/M.K. PREBIO SAM DEVOJKU SA FLAŠOM U RUCI Bilal izneo šok priznanje, zadrugari oko njega ostali bez teksta, a Ana je rekla ovo 22:04 Vip 0
Alo/M.K. NE BIH REKLA, KUNEM TI SE Bilal van sebe od besa, boji se da ova zadrugarka ne otkrije njegovu tajnu 21:24 Vip 0
Pink/Alo/M.K. DALILA DRAGOJEVIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE Spremna da napravi haos, a društvo joj pravi on 20:59 Vip 0
Alo/Đ.M. MORALA JE DA REAGUJE I NJEGOVA ŽENA Dejan uživo u emisiji raskrinkao oženjenog zadrugara koji je slao poruke Nikolićevoj 20:40 Vip 1
Alo/Đ.M. KRADE, LAŽE, SPLETKARI... Zadrugari najavili haos nakon što je otkriveno ko krade stvari, sutra se dešava preokret 19:00 Vip 0
Alo/Đ.M. MAJA SAZNALA KO JE KRADLJIVAC Marinkovićeva divlja po imanju, preti batinama, haos u Beloj kući 17:55 Vip 0
Alo/Đ.M. UROŠ ĆERTIĆ MUVA NOVU ZADRUGARKU Bacio oko na nju i odmah joj dobacio ovo, Palčica morala da reaguje 17:00 Vip 0
Alo/Đ.M. SKLONIO SAM BUBICU I REKAO MU SVE Miki prvi put javno obelodanio koju informaciju je dao Dejanu, a tiče se Aleks 16:02 Vip 2
Pink/Alo/Đ.M. BITNIJE SU MU MAJINE SI*E OD ĆERKICE Dejan doživeo pomračenje i sasuo Mikiju sve u lice: Ovo je nasilje nad ženama! 15:11 Vip 1
Alo/M.K. ALEKS JE POGREŠILA Milica ustala i dala svoj sud o ratu između Miljana i Nikolićeve 02:55 Vip 2
Alo/M.K. RAT SE NASTAVLJA Miljan kaže da mu je žao što je branio Aleks, pa rekao da je ona zaljubljena u njega 02:40 Vip 1
Alo/M.K. ZALJUBIO SE U SVE ŠTO JE JE*AO Miki I Miljan osuli neviđenu paljbu po Dejanu i Aleks, pa pomenuli Davida 02:15 Vip 2
Alo/M.K. ONA JE TOLIKO POKVARENA OSOBA Miljan Vračević optužio Aleks Nikolić za neviđenu laž, da je on zaljubljen u nju, pa se obratio svojoj porodici 01:53 Vip 1
Alo/M.K. MENI JE DEJANA ŽAO Napadi na Aleks Nikolić ne prestaju, Uroš i Sanja je urnisali rečima, uhvaćena u laži 01:43 Vip 1
Alo/M.K. OVO JE SANJIN DEČKO Stankovićeva prvi put objavila fotografiju sa svojim izabranikom, nikad srećnija 01:34 Vip 0
Alo/M.K. ONA IMA KU**INSKU PRIRODA Maja Marinković osolila po Aleks Nikolić, nije je štedela 01:28 Vip 1
Alo/M.K. SADA I ANITA PLAČE Nenad Aleksić Ša je nije štedeo i izneo je razlog njenih suza, svi je napali 01:20 Vip 0
Alo/M.K. ALEKS OPET JECA UŽIVO U PROGRAMU Pomenuli joj Dejana ona se skrhala od bola, problem je u čokoladici i njenoj vezi 00:39 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
MAKRON BEŽI, POLICIJA GA JURI, OPŠTI HAOS TOKOM POSETE KINI! Kinezi u panici jure predsednika, haos zabeležen kamerom! (VIDEO) 18:16 Vesti 0