"BUDI SREĆNA ŠTO TE NEĆE SAČEKATI MOJ SUPRUG" Još jedna porodica iz Srbije "nasamarena" u Grčkoj, čuvajte se Tatiana i Ivica, rade u paru 07:58 Razonoda 0
"UBIĆE ME ŽENA AKO SOBA NEMA POGLED NA MORE" Urnebesna prepiska srpskih turista sa domaćinima u Grčkoj, "znate li za koji datum sam ja rezervisala" 12:26 Razonoda 0
DA SAM ČEKALA DA IMAM PARA, NIKAD NE BI VIDELA MORE Žena iz Srbije objasnila "eliti sa ležaljki" da se ne stidi sendviča na plaži i peškira bez suncobrana 08:10 Razonoda 0
PROVELI SE KAO BOSI PO TRNJU Zbog jedne greške koju mnogi prave turisti iz Srbije u Grčkoj spavali u kolima 14:43 Razonoda 0
BRANKICI PRESEO ODMOR U GRČKOJ Muž joj završio u bolnici, ostala bez smeštaja, a tek onda je usledio šok 13:14 Razonoda 0
PRIMAJU SAMO ŠLANG GOSTE Bela podelila gorko iskustvo sa letovanja: "Mojoj tetki je zabranjen ulazak u klub u Grčkoj jer je "predebela" 20:03 Razonoda 0
"GAZDA NEMA PARA, ALI IMA ČUKLJEVE" Objava Srbina izazvala lavinu komentara, a samo je tražio pomoć 20:58 Razonoda 0
KAKO GOD KRENEŠ, GIROS TI NE GINE Suzana podelila status o putu na more i postala hit na internetu 07:26 Razonoda 0
OVDE "ČESMOVAČA" KOŠTA 3 EVRA Mladić zgranut cenama u popularnom letovalištu, "da sam otišao na egzotično ostrvo prošao bih jeftinije" 11:35 Razonoda 0
UPLATILI "OL INKLUZIV", A DOČEKAO IH PAKAO U GRČKOJ Za 1700 evra dobili rupu sa krvlju po zidovima, urušenim balkonom, prljavim peškirima 16:32 Razonoda 0
SVI SU ZGROŽENI SNIMKOM Turisti su razotkrili mračnu tajnu najprestižnijeg grčkog ostrva 17:27 Razonoda 0
GORI MORE, GORI ZEMLJA Najsmešnija fotka sa plaže, "Spajdermen, posle nedelju dana u Bugarskoj" 12:12 Razonoda 0
SNIMAK IZ GRČKE ZGROZIO SRBE Kristijan u plićaku naleteo na jačeg, "sve manje imam želju da idem na more”" 07:50 Razonoda 0
TURISTA UPOZORIO SRBE KOJI LETUJU U GRČKOJ: Pazite kad kupujete cigarete u fri šopu - pljušte opasne kazne! (FOTO) 21:26 Vesti 0
NE ZANOSITE SE DA ĆETE PROĆI JEFTINIJE Srbin izračunao koliko stvarno košta letovanje u Grčkoj, "to nikada nije bilo" 10:08 Razonoda 0
CENOVNIK OSTAVIO U ŠOKU TURISTE U Pefkohoriju ima i besplatnih ležaljki, ali samo ako ne postavite jedno pitanje 21:57 Razonoda 0
PSIHIJATAR O PONAŠANJU SRBA NA MORU Evo kakvu je hit dijagnozu dao, "vozili i stigli na vreme po Alviroviću" 14:08 Razonoda 0
AKO BOGA ZNATE, POMAGAJTE Ana se sprema za more, ali zbog njene dileme Srbi plaču od smeha 15:53 Razonoda 0
"LEŽALJKE NISU ZA SRBE" Žena iz Beograda ne može da veruje šta je doživela u Grčkoj, "za nas peškir ili poslednji red" 07:34 Razonoda 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
MAJKA VRIŠTALA OD UŽASA! Pitbulovi nasmrt izujedali bebu i dedu – policija morala da UPUCA sedam pasa 16:40 Vesti 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45