RIJALITI SPLETKAROŠ ULAZI U ZADRUGU 7 Nakon Kačavende, potvrđen i njen ulazak, nikome neće biti svejedno 08:40 Vip 0
ERMINA PAŠOVIĆ HOSPITALIZOVANA Cela glava joj u zavojima, pojavile se uznemirujuće fotke! (FOTO) 21:50 Vip 0
ERMINA ZA ALO SUMIRA UTISKE SA SVADBE Bivša zadrugarka otkriva tajne sa venčanja Anite i Matore 07:31 Vip 0
OPTUŽENE DA SE DROGIRAJU Sandra Rešić i Emina Pašović se snimale, a na stolu uočen prah! (FOTO) 10:58 Vip 0
Milica Veličković ERMINA DALA SVOJ SUD O FINALNOJ VEČERI! Nezadovoljna plasmanima, iznela svoje mišljenje: "To niko ne bi uradio" 14:25 Vip 0
Milica Veličković ČEKALA SAM DA ME KAČAVENDA RAZVLAČI PO ASFALTU! Ermina Pašović bez dlake na jeziku nakon finalne noći, Zorici je imala da uputi ove reči! 08:10 Vip 0
Nina Denda STRAHUJE OD VOŽDOVAČKOG KLANA Ermina tražila obezbeđenje zbog Anine kume Kačavende 08:00 Vip 0
Alo! ERMINA PONOVO UZVRAĆA UDARAC ANINOJ KUMI Ponovo došla naoštrena i spremna na žestok sukob, sevaju varnice i prozivke! (VIDEO) 19:53 Vip 0
Danijel Rakočević NIJE VEROVALA ŠTA VIDI Zadrugarka se zaletela Jovani u zagrljaj, a Matora se šokirala zbog njenih operacija! 23:15 Vip 0
Danijel Rakočević SKANDAL U STUDIJU Ermina se unela u lice kumi Ane Ćurčić, a onda se umešala i njena majka! 22:47 Vip 0
Milica Veličković SPREMA SE HAOS EPSKIH RAZMERA! Ermina Pašović žestoko potkaila Kačavendu: "Ona je prevarant" 09:10 Vip 0
Marija Kostić "VOLIM JE, ALI JE GLUPA" Ermina dala sud o vezi Aleks i Cara, pa se osvrnula na kumu Ane Ćurčić 01:20 Vip 0
Marija Kostić NAVIJA ZA NJEGA OD POČETKA Ermina otkrila ko je njen favorit, Rodni je podržao u odluci 01:00 Vip 0
Marija Kostić "KAKVA CRNA LJUBAV?!" Ermina misli da će veridba Cara i Aleks brzo doživeti krah 00:40 Vip 0
Marija Kostić "KAFU ZAJEDNO NEĆE POPITI" Ermina uverena da je prijateljstvo Zorice i Ane obostrani interes 00:20 Vip 0
Amina Jusović PLASTIČNIM OPERACIJAMA IZMENILA LIČNI OPIS Bivša zadrugarka iskeširala više od 15.000 evra i sad je druga žena! (FOTO) 07:56 Vip 0
Milica Veličković ŽESTOKO! Ermina Pašović nikad surovije o Ani Ćurčić, otkrila koju igru igra, pa je raskrinkala do srži! 13:50 Vip 0
Alo/A.J. OTKRIVENA JOJ CISTA NA MOZGU Bivša zadrugarka morala na hitnu operaciju, pa sada priznala: Leva strana lica je mogla da mi bude paralisana! 14:25 Vip 0
Alo/E.B. BIVŠA ZADRUGARKA HITNO HOSPITALIZOVANA Morala na operaciju, lice joj potpuno unakaženo, a evo šta je uzrok! (FOTO) 20:14 Vip 0
Kurir/Alo/B.S. ERMINA PAŠOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO LJUBAVNOM TROUGLU: "Taki i Slovenka se rotiraju u hitnoj" (FOTO) 08:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05