DEVOJKA ZBOG KOJE JE GASTOZ PLAKAO SE PORODILA Nakon rijalitija i zatvora, pevačica objavila srećnu vest! 18:15 Vip 0
PUKLO PRIJATELJSTVO U ELITI! Stefan Karić u klinču sa Gastozom, ovo niko nije očekivao, sasuo mu sve u lice! 07:35 Vip 0
ANĐELA IZGUBILA OPKLADU Gastoz pokušava da demantuje da su u vezi, ukućani u čudu, ništa im nije jasno 22:30 Vip 0
GASTOZ POLJUBIO CIMERKU NA ANĐELINE OČI Tu se nije zaustavio, nastao haos u Eliti, evo kako je Đuričićeva reagovala 01:30 Vip 0
TI SI NARKOMANKA! Gastoz bez ustezanja isprozivao cimerku, skandalozne tvrdnje zaprepastile sve! 00:06 Vip 0
GASTOZ ŽESTOKO PONIZIO ANĐELU Izgovorio joj ove reči, ona ostala zatečena, ovo nije očekivala od njega! 18:26 Vip 0
ANĐELA ĐURIČIĆ TOTALNO RASKRINKANA! Otkriveno šta je uradila misleći da niko neće videti: "Kako je mogla, ovo je užasno!" 14:33 Vip 0
ZVEZDAN SLAVNIĆ ULAZI U ELITU 8? Do detalja isplanirao susret sa Anđelom i Gastozom, ovo su svi čekali! 12:45 Vip 1
URNEBESNA SCENA U ELITI Ovo je gledaoce nasmejalo do suza, internetom se širi hit snimak! 12:58 Vip 0
GASTOZ POLJUBIO ANĐELU ĐURIČIĆ! Ovaj trenutak su svi čekali, više ne mogu da sakriju emocije! 09:45 Vip 0
OTKRIVENO SA KOJOM CIMERKOM JE GASTOZ IMAO ODNOSE! Nastaće opšti haos u Eliti, ovo su pokušali da sakriju od javnosti! 15:35 Vip 1
PRODUKCIJA POSLALA HITNO SAOPŠTENJE U ELITU! Preokret u Šimanovcima, učesnici prebledeli od šoka! 13:06 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09