MAJKA MI JE BLOKIRANA, DRAGAN KOMUNICIRA SA NJIMA... Šok izjava Jovane Jeremić, priznala kakvo je zapravo stanje u porodici! 08:35 Vip 0
RASKINULA VERIDBU SA 16 GODINA STARIJIM I ZAVELA BIZNISMENA! Voditeljka objavila zajedničke fotografije, evo o kome je reč! 18:00 Vip 0
ONA ĆE VODITI FARMU 8! Svi je dobro znate, a niko nije očekivao da će se naći u ovom projektu! 18:57 Vip 0
OVO JE 18 GODINA STARIJI SUPRUG VODITELJKE RTS! Bio joj profesor na fakultetu, bavi se ozbiljnim poslom i krije se od javnosti 08:20 Vip 0
MARIJA KILIBARDA OBJAVILA SREĆNE VESTI Dok su svi s nestrpljenjem čekali porođaj, u domu voditeljke se već slavi! 13:55 Vip 0
DOM NAŠE VODITELJKE ODIŠE LUKSUZOM Pokazala svaki kutak, ovo se retko viđa, mermerni zidovi, i nemaštaj od kog boli glava! 08:20 Vip 0
OTKRIVENO KOLIKO JEREMIĆKA ZAPRAVO ZARAĐUJE! Za sat vremena uzme ogromnu svotu novca, ovaj podatak je pokušala da sakrije 08:00 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ POSTAJE GLAVNI KOMANDANT! Oglasila se voditeljka i iznenadila izjavom, otkrila planove 12:01 Vip 0
POZNATA VODITELJKA SE VRAĆA NA PINK Nakon nekoliko godina donela konačnu odluku, popularna emisija opet na malim ekranima! 10:00 Vip 0
JEREMIĆKA ZABLISTALA NA CRVENOM TEPIHU Pojavila se sa dečkom i ćerkom, o njenom stajlingu bruje svi 20:50 Vip 0
POZNATA VODITELJKA U LJUBAVNOM ZANOSU SA DEČKOM Na javnom mestu radili ovo, pojavio se snimak! 18:40 Vip 0
DOLAZIĆU NA POSAO AVIONOM Jovana Jeremić šokirala detaljima, život joj se menja iz korena zbog veze sa biznismenom! 18:05 Vip 0
VODITELJKA JAVNO PRIZNALA DA JE BILA LJUBAVNICA Progovorila o vezi sa oženjenim, ovo od nje niko nije očekivao! 17:50 Vip 0
SANJA KUŽET SE VRATILA U ZVEZDE GRANDA Voditeljka dolaskom iznenadila sve, nastala prava pometnja, a tek da vidite kako izgleda nakon porođaja 17:15 Vip 0
ANA SEVIĆ ŠOKIRALA PRIZNANJEM O DARKU LAZIĆU Otkrila u kakvom su zapravo odnosu, spomenula i trudnu Katarinu! 16:10 Vip 0
SANJA MARINKOVIĆ URNISALA KOLEGU SA PINKA Poznati voditelj ostao bez teksta, zbog ovog pitanja nastao muk u studiju 17:43 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26