OVA NAŠA VODITELJKA JE PROSTITUTKA! Otkriven njen cenovnik, krije od svih, za noć zaradi vrtoglavu cifru 17:00 Vip 0
"SVETI JOVAN NIJE MOJA SLAVA" Otkriveno zbog čega je Suzana Mančić promenila slavu: Evo šta godinama obeležava 16:40 Vip 0
HOT IZDANJE SANJE MARINKOVIĆ! Voditeljka podigla majicu i pokazala čime raspolaže, nikad vrelije izdanje obara s nogu! (FOTO) 16:00 Vip 0
SVI SU VIDELI MEĐUNOŽJE POZNATE VODITELJKE Zaboravila da obuče donji veš, pa u programu skočila i uradila ovo! (VIDEO) 17:30 Vip 0
KOME JE JOVANA JEREMIĆ BILA LJUBAVNICA? Skandalozni detalji iz prošlosti voditeljke, evo kako ju je izmanipulisao da bude druga! 10:35 Vip 2
KAKAV BLAM NAŠE POZNATE VODITELJKE! Nije znala o čemu se radi, ljudi nisu prestajali da je zadirkuju zbog ove situacije! 10:05 Vip 0
OVAJ MILIONER JE MUŽ BIVŠE VODITELJKE RTS! Bogatom biznismenu je treća žena, a život joj je promenio iz korena! 07:00 Vip 0
RADILA SAM PET GODINA BEZ DINARA! Voditeljka otkrila sve o platama na RTS, više neće da ćuti! 12:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SE SELI IZ SRBIJE? Voditeljka se oglasila iz Amerike i poručila samo jedno, ovo niko nije očekivao! 09:10 Vip 1
GDE JE NESTALA IVANA BALTIĆ? Nakon ukidanja emisije povukla se u ilegalu, a evo čime se sada bavi! 22:30 Vip 0
VODITELJKA PINKA SE POVUKLA ZBOG BOLESTI Saopštene najnovije informacije, zameniće je ova koleginica! 07:45 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OTPUTOVALA U AMERIKU Dragan je ispratio, a evo sa kim će voditeljka biti tamo (VIDEO) 07:15 Vip 0
DEA ĐURĐEVIĆ DONELA ŠOK ODLUKU! Voditeljka nakon raskida sa Mladenom saopštila: "Živite za to da se svaki dan samo..." 14:20 Vip 1
VRELO IZDANJE JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka Pinka u ultra kratkom miniću, jedan detalj svima privukao pažnju (VIDEO) 18:00 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 7. DECEMBAR Ribe negativno raspoložene, Jarčevi da se fokusiraju na planove 19:30